Bildirim
Instagram açığını buldum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu bir açık değil ki.
Zaten çok sayıda spamlanmış hesabı instagram incelemeye alıyor o yüzden şikayet et butonu aktifliğini kaybediyor. Bu olayı defalarca yaşayan gördüm.
Ama bilmiyorum dediğim şey doğru olmayabilir yine de şansını dene.
-
Hayır dediğim bu değil. İstersen sıfır hesap aç istersen hiç şikâyet almamış hesap olsa bile yaptığım şeyden sonra şikayet butonuna basınca geri atıyor. Deneyip görmek istersen emreturaci1 -
Anladım. Bence bir deneyin o zaman şansınızı.
Ancak ben instagramın buna döneceğini sanmıyorum ben seneler önce attığım mailime cevap alamadım bile.
Siz para karşılığı insanlara bu açığı uygulayarak daha çok kazanırsınız.
Anladığım kadarıyla 20 dolar falan verir mi demişsiniz o yüzden böyle birşey diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 18 Aralık 2020; 16:18:38 > -
Hahaha harbi haklısınız kafama yattı -
Aynen öyle paso 10 liradan uygularsınız bu açığı isteyene tabi sırrını söylemeden :)
İyi günler.
-
Bu herkes tarafından bilinen bir durum bu bir açık değildir +99 👍 -
Herkesin bildiğini sanmıyorum -
Çoğu forumda bununla ilgili açıklanmış paylaşılmış konu var yani bu camianın içinde ki çoğu kişi biliyor bu durumu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- instagram bulunabilirlik kapatma
- instagram kendi kendine takipçi siliyor
- instagram kendi kendine takipten çıkıyor
- instagram öne çıkanlara sonradan bakanları görme
- secretle.com instagram
- instagram hesap açma
- instagram silinen mesajları geri getirme
- s24 ultra instagram kalitesi
- dm ne demek
- instagram taslak silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X