< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kız için sosyal medyadaki takipçin önemli, sana değil de popülaritene gelecek kadar zavallı mahluklardır kendileri...
İstersen dünyanın en cahili ol, bir kaç bin takipçin, iyi bir profilin olsun hemen peşine düşerler... En ahlaksız adi bir varlık bile olsan onlar için bunun bir önemi yok... Bir de fenomen olmuşsan senin peşine düşmeyecek kız nadir çıkar, istediğini elde etmen çok basit olur... Basit varlıklar sana bir şey kazandırmaz... o nedenle kalitenin düşmesini istemiyorsan uzak durmalısın bu kalitesiz varlıklardan... eline böyle kızların eli değeceğine şimdiki halinle ölmen çok daha faydalı senin için... Ciddiyim... bana yazan kızları gördükçe bu düşüncelerim daha da pekişiyor... Yerlisi yabancısı fark etmiyor maalesef bu konuda... yaratılış olarak böyle çoğu... |
Ne dediğini pek anlamadım ben ama, zor olmuyor mu konuşurken kızlarla?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:22:46 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:20:47 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:33:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |