Şimdi Ara

Instagram kullanarak kız bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
49.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • milleti görüyorum instagramdan 100 kişiyle konusup 50 siyle bulusuyor.Bunu nasıl beceriyorlar yav.Ben ne yazsam diye düşünürken 10 yıl geciyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız için sosyal medyadaki takipçin önemli, sana değil de popülaritene gelecek kadar zavallı mahluklardır kendileri...

İstersen dünyanın en cahili ol, bir kaç bin takipçin, iyi bir profilin olsun hemen peşine düşerler...

En ahlaksız adi bir varlık bile olsan onlar için bunun bir önemi yok...

Bir de fenomen olmuşsan senin peşine düşmeyecek kız nadir çıkar, istediğini elde etmen çok basit olur...

Basit varlıklar sana bir şey kazandırmaz... o nedenle kalitenin düşmesini istemiyorsan uzak durmalısın bu kalitesiz varlıklardan... eline böyle kızların eli değeceğine şimdiki halinle ölmen çok daha faydalı senin için... Ciddiyim... bana yazan kızları gördükçe bu düşüncelerim daha da pekişiyor... Yerlisi yabancısı fark etmiyor maalesef bu konuda... yaratılış olarak böyle çoğu...
  • Yok daha neler nasıl istatistik o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende etkili ig varsa kizlar bile sana yaziyor , bir suru kiz bana yazdiyor istanbulda gelince, ustelik oyle yirtinmiyorum ama ortalikta parali, gezen , arabali erkek pesinde kosmayi amac edinmis bir suru kiz var

sultanahemt camminde etikeliyorum biseyi bir suru kiz yaziyor :)
  • Ne dediğini pek anlamadım ben ama, zor olmuyor mu konuşurken kızlarla?

• Boş işler. İnstagram’dan, tinder’dan falan düşecek kızdan hayır gelmez.

• Şimdi saydım 108 kız yazmış yerli yabancı, tek birine bile ben yazmadım, onlar yazıyorlar... Aman uzak durun böylelerinden aman... bugün size yazan yarın başkasına siz varken bile yazabilir...

Kapak atacak birilerini arıyorlar...

İnanmayan Pm isterse özelden Ss gönderebilirim de inanmayacak birşey yok bunda... Üstelik bir senesi dolmadı hesabın ve ara ara aylarca kapattığım da oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:22:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Şimdi saydım 108 kız yazmış yerli yabancı, tek birine bile ben yazmadım, onlar yazıyorlar... Aman uzak durun böylelerinden aman... bugün size yazan yarın başkasına siz varken bile yazabilir...

İnanmayan Pm isterse özelden gönderebilirim de inanmayacak birşey yok bunda...

Hocam nasıl düşürebiliriz. Taktik verir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Yagami

quote:

Şimdi saydım 108 kız yazmış yerli yabancı, tek birine bile ben yazmadım, onlar yazıyorlar... Aman uzak durun böylelerinden aman... bugün size yazan yarın başkasına siz varken bile yazabilir...

Düşürmeye taktiğe gerek yok... Siz kendiniz olun, kendinizi geliştirin, onlar için değil güzellikler için yaşayın, hem zevk alın hem insanlara faydalı olmaya çalışın mutlaka engel olup sizi kendine almaya çalışan, önünüze set çekip ümüğünüzü sıkacak, iliğinizi çıkarıp sömürecek kızlar peşinize düşecektir...

Amaçları sizin tüm potansiyelinizi kendisine kullanmaktır...

Sizi kanatları altına alıp sizin varlığınızla diğer kızlara hava atmaktır...

Çocuklarına baba aramaktır...

Kızlar göründüğü gibi değildir, uzak durulmalı, özellikle sosyal medyadan peşinize düşümüş kızlar en kötüsüdür...

Uzak durulmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:20:47 >

• quote:

quote:

quote:

Düşürmeye taktiğe gerek yok... Siz kendiniz olun, kendinizi geliştirin, onlar için değil güzellikler için yaşayın, hem zevk alın hem insanlara faydalı olmaya çalışın mutlaka engel olup sizi kendine almaya çalışan, önünüze set çekip ümüğünüzü sıkacak, iliğinizi çıkarıp sömürecek kızlar peşinize düşecektir...

Kızlar göründüğü gibi değildir, uzak durulmalı, özellikle sosyal medyadan peşinize düşümüş kızlar en kötüsüdür...

Uzak durulmalı...

Hocam yıllardır sosyal medya kullanmıyorum. Valla maddi durumum iyi, arabam var, akademik olarak çok başarılı bir öğrenciyim, entelektüel birikime sahibim ama yakınlaştığım kızlar ya reddediyor ya da friendzone’a atıyor. Sorun ben de mi yoksa bilkentli kızlarda mı bilmiyorum sanırım tipten keybetmekteyim.

• Ne yazdığının bir önemi yok zaten. Kızlar profiline girip bakıyor notunu veriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzak durulmalı...

Hocam yıllardır sosyal medya kullanmıyorum. Valla maddi durumum iyi, arabam var, akademik olarak çok başarılı bir öğrenciyim, entelektüel birikime sahibim ama yakınlaştığım kızlar ya reddediyor ya da friendzone’a atıyor. Sorun ben de mi yoksa bilkentli kızlarda mı bilmiyorum sanırım tipten keybetmekteyim.

Kız için sosyal medyadaki takipçin önemli, sana değil de popülaritene gelecek kadar zavallı mahluklardır kendileri...

İstersen dünyanın en cahili ol, bir kaç bin takipçin, iyi bir profilin olsun hemen peşine düşerler...

En ahlaksız adi bir varlık bile olsan onlar için bunun bir önemi yok...

Bir de fenomen olmuşsan senin peşine düşmeyecek kız nadir çıkar, istediğini elde etmen çok basit olur...

Basit varlıklar sana bir şey kazandırmaz... o nedenle kalitenin düşmesini istemiyorsan uzak durmalısın bu kalitesiz varlıklardan... eline böyle kızların eli değeceğine şimdiki halinle ölmen çok daha faydalı senin için... Ciddiyim... bana yazan kızları gördükçe bu düşüncelerim daha da pekişiyor... Yerlisi yabancısı fark etmiyor maalesef bu konuda... yaratılış olarak böyle çoğu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 29 Ocak 2018; 10:33:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.