|
Instagram, Ana Sayfa'da kronolojik akışı test ediyor
-
-
Oh be sonunda. Keşfete istesem girerim zaten. Takip ettiklerimin paylaşımlarını neden göremiyorum ben rahatça.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence çok mantıklı . Hesap ayırmaktan yorulmuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi düşünülmüş. Hangi hesap nerede ve me için olduğu belli değildi
Gayet güzel olmuş 👍🏼 Böylelikle istenilen profiller takip edilebilmiş olur.
Eski olan sistemi geri getirmişler
Kasıntılı hayatların yapmacık uygulaması.
-
Beğeni, takip egosu ve kız düşürme çöplüğü instikram. Fesbuk gibi tarih olacak. Genelleme yapmıyorum fakat yüksek oranla kullanım amacı bunlar olan platform.
Facebook gibi İnstagram da saçma sapan bir tasarıma sahip. Neyin ne olduğu nerede olduğu belirsiz. Feed direct gibi ne idüğü belirsiz terimlerle insanların kafasını karıştırıyorlar. Hiç bir şey kolay ve anlaşılabilir ve ulaşılabilir değil. Sırf tuttu diye de bunları geliştirmek ve anlaşılabilir kılmak yerine daha da karışık hale getiriyorlar. Şimdi yeni bir tüy daha bulmuşlar üzerine dikmek için. Hiç bir akıllı da bu niye böyle karışık şu simgelere, şu terimlere bir anlaşılabilirlik kolaylık katalım demiyor.
-
Oğlum her girdiğimde aynı gönderiyi en üstte tekrar tekrar gösterim yaparsanız, bi de takip ettiğim kişilerin gönderilerini ana akışta göremeyeceksem niye takip edeyim birilerini? Böyle bi mantık mı var dallama mısınız siz? Aynı gönderiyi üst üste görüp napayım ben? Böyle algoritma olmaz.
aylardır güncellemedim yine güncellemeyeceğim, boş işler
-
Belkide hedefleri insanlar girdimi çıkamasın diye uğraşıyorlar? :) aaa şu neydi? Sahi bu kimdi? diye diye vakit öldürüyoruz bence gayet başarılılar bu konuda.
İnstagram çıkmadan önce cep telefonlarının kamerası vs. o kadar önem arz etmiyordu instagram bir çıktı cep telefonu üreticilerine gün yüzü doğdu adamlar yatıp kalkıp instagram uygulamasına dua etsinler
-
Bana da tam tersi gibi geliyor. Lan bu ney lan şu ney, ulan şu nerde bu nerde derken kafayı üşütmemek için bırak çık bu ne biçim uygulama diyor insan B))
-
Komple iptal olsa da kurtulsak.
eskiden zaten kronolojikti ve güzeldi. şu an saçma olan sadece bu da değil, anasayfamda takip ettiğim kişiler hariç herkesi ve her şeyi görüyorum ama takip ettiklerim karşıma çıkmıyor böyle bir saçmalık olabilir mi.. keşfeti ben istemeden anasayfama getirdiler çok uzun zamandır instagramım iki ayrı keşfeten oluşuyor ve bu çok sinir bozucu bir şey.
Çöp bir uygulamaya çöp bir özellik. Bana göre instagram kullanıcıları zombi sürüsü. 50 takip ettiğin hesap var ve ertesi gün bakıyorsun 45 olmuş. Hesap kapanmıştır diyorlar. Peki sonraki gün 56 olunca şizofren mi oluyor?
3 tane hesap açtım instagram'da. özgün içeriklerimi yükledim 17 bin takipçi oldu. Sonra hoop tüm takipçilerimi kademeli olarak sildiler. Silindiği halde 10 defa takip edenler oldu.
Bir şeyi yanlış yaptık heralde dedim. 100 lerce kez sorun bildirdim, mail attım... cevap yok.
Yeni hesap açtım 3-4 ayda 33 bin oldum ve yine aynı şey başıma geldi. 30 gün içinde günlük 2500-3500 aralığında takipçi silinmesi ile hesap yine sıfıra düştü.
Allah'ın hakkı 3 diyerek son bir kez daha denedim.
51 bin takipçi oldum. Deli gibi izleniyorum ve aynı son... fakat bu sefer gönderilerimi bile silmişler. Mesajlar falan.
Hesap çalınması söz konusu değil çünkü 2 li doğrulama var ve hesaba benden başka giren yok. 3. parti uygulama yok. 100 lerce mail. sorun bildir ve hatta kendi hesabımı şikayet ettim. Yahu deyin ki şunu yanlış yapıyorsunuz... yok o da yok...
tabii ki bu geçen sürede sistemi de çok iyi öğrendim.
shadow ban, spam, bot hesaplar, bot takipçi zombi hesaplar (hesabının kontrolü kendinde olmayanlar) toksik içerik üreten insanlar... leş resmen
kaç tane sosyal platform kullanıyorum hayatımda en saçma şeyleri instagram'da yaşadım.
şimdi düz basit bir hesabım var. İçerik atmıyorum... Neyine atayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 8 Ocak 2022; 22:34:36 >
-
Instagram batarsa çok sevinirdim. Yapay zekasıyla insanları modluyor. Mahvediyor ruhunuzu. Sesiniz çıkacaksa da çıkamaz hale getiriyor. Herkes yasak elmaya paldır küldür dalmışken çok konuşuyorum yine.
-
Hocam bot takipci zombi hesaplar dediginiz 10k uzeri takipcili olup takipçileri alip sonra gonderileri silip boşta bekleyen mi oluyor?
Yoksa varken ertesi gun kendini imha eden yok olan mi?
2012den beri instagramda hesabim var silinmedi de hic zaten son 4 senedir aktif kullanirim ama oyle takipci falan kasmıyorum ve 10k uzeri amator hatun hesabi da takip etmem ama çözemedim bunlari kesfete çıkmak icin mi begeni savaşına giriyorlar
Hocam instaya eklenen fotolarin çözünürlüğü androidden yüklerken mi dusuk
Iphonelardan yüklenen daha mi kaliteli oluyor oyle bisey duymuştum ne kadar dogru?
Kamera degil ki herkes filtreli afeti devran, cix karizmatik beyler dunyasi oldu cikti vitrin gibi sec begen al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kasıntılı hayatların yapmacık uygulaması. |
Facebook gibi İnstagram da saçma sapan bir tasarıma sahip. Neyin ne olduğu nerede olduğu belirsiz. Feed direct gibi ne idüğü belirsiz terimlerle insanların kafasını karıştırıyorlar. Hiç bir şey kolay ve anlaşılabilir ve ulaşılabilir değil. Sırf tuttu diye de bunları geliştirmek ve anlaşılabilir kılmak yerine daha da karışık hale getiriyorlar. Şimdi yeni bir tüy daha bulmuşlar üzerine dikmek için. Hiç bir akıllı da bu niye böyle karışık şu simgelere, şu terimlere bir anlaşılabilirlik kolaylık katalım demiyor.
|
Oh be sonunda. Keşfete istesem girerim zaten. Takip ettiklerimin paylaşımlarını neden göremiyorum ben rahatça.
|
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- resim boyutu küçültme
- hatasız çeviri
- whatsapp tema değiştirme
- instagram keşfete düşme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X