Şimdi Ara

Çözüldü: Instagram hesabım askıya alındı sorunu nasıl düzeltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözüldü: Instagram hesabım askıya alındı sorunu nasıl düzeltilir?
    Birçok Instagram kullanıcısı yer yer “Hesabınız askıya alındı” uyarısıyla karşılaşabiliyor. Peki Instagram hesabım askıya alındı ne demek? Askıya alınan instagram hesabı ne zaman açılır? Instagram askıya alındı sorunu nasıl düzeltilir? Bu ve benzeri birçok soruyla ilgili tüm merak edilenleri açıklığa kavuşturuyoruz.

Kullanıcılara gösterilen uyarı ekranında “Hesabını askıya aldık. Bu karara katılmadığını bildirmek için 30 günün kaldı” yazıyor ve hesabına erişemiyor. Diğer kullanıcılar da hesaptaki gönderilere erişemiyor.

Ayrıca Bkz.Instagram’a giriş yapamıyorum sorunu ve çözümü

Uyarı ekranında itiraz butonu bulunuyor ancak itiraz işlemi de yapılamıyor. Mail ve SMS doğrulama kodlarını girdikten sonra yükleme ekranında kalıyor.

Instagram hesabım askıya alındı ne demek ??

Instagram hesabım askıya neden alınır? diye düşünüyorsanız üzülmenize gerek yok. Sosyal medyada pek çok kullanıcı bu problemden şikayet ediyor. Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde binlerce kullanıcının hesabı durup dururken askıya alınmış durumda. Bu da sorunun Instagram kaynaklı olduğu anlamına geliyor.

Askıya alınan Instagram hesabı nasıl düzeltilir ?

Çözüldü: Instagram hesabım askıya alındı sorunu nasıl düzeltilir?
    Askıya alınan instagram hesabını geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Askıya alınan instagram hesabı kurtarma için mobil uygulamadan veya web üzerinden itiraz edebilirsiniz.

2. Mobil uygulamadan itiraz için; askıya alınan hesabınıza mobil uygulamadan giriş yapın. "Hesabı askıya aldık" uyarısının altındaki "Karara katılmadığını belirt" butonuna tıklayın.

3. Doğrulama ekranına Instagram'a kayıtlı mail adresinizi girin ve mail doğrulama kodunu doldurun. Kayıtlı telefon numaranızı girin ve SMS onay kodunu girin. Son sayfada itiraz butonunu göreceksiniz.

4. Instagram webden itiraz için Askıya Alınan Hesap İtirazı sayfasını ziyaret edin.

5. Hesaba kayıtlı isim soyisim, e-posta ve telefon bilgilerinizi girin. İtiraz metnini doldurun.

6. Gönder butonuna basarak askıya alınan hesabınız için itiraz etmiş olacaksınız. Eğer hesabınızı mobil uygulamadan onaylamanız yönünde uyarı verirse Instagram'daki sorunun çözülmesini beklemekten başka çareniz bulunmuyor. Instagram'daki sorun giderilene kadar hesabınızı açamayacaksınız. 

• Evet bunlardan biriside benim hesabım çok saçma ya

• ben de diyorum noldu ben naptim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de hesabımı kapattı. Hadi bakalım hayırlısı ne olacak göreceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke komple patlasa da yok olsa gitse, SJW oluşumunun kalbi.

• Ben telefonu değiştim yeni telefonda girmiyor

• Zuckerberg bacağı olmayan sanal bebeklere 100 milyar dolar yatıracağına demek ki mühendislik ekiplerine bu parayı yatırsa daha iyi olacak!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de gitti formu dolduruyorum gönder deyince Instagrama gir diyor. Giremiyorum ki işte

• +1 sebebsizz

• itiraz formunu dolduruyorum hesabından onayla diyo😐 kapanan hesaba giremiyorum ki onaylayayayim

• Millet instagram bağımlısı olmuş durumda.

• Yav abicim beni mi buldu yine böyle şeyler ya

• joseph202 J kullanıcısına yanıt
    Aynı dert bende de var.

• ula diyorum ben ne yaptım da hesabım kapatıldı. Mail ve Sms olarak şifreyi girdim ama siyah ekranda yuvarlak dönüp duruyor hiçbir şekilde işlem yapılmıyor. Umarım kendiliğinden düzelir

• Keske herkesinkini iptal etsede kurtulsak bu app den

• Takipcilerde de düşüş var.

• Bot hesapları silelim derken gerçek hesaplara da ucu dokundu gibi...

• Asosyal LOOSERLER ağlıyor

• John___Doe kullanıcısına yanıt
    Bugün takipçiler peyderpey düşmeye başladı. 200 civarı düştü, şimdide istatistiklere ulaşılamıyor hatası veriyor.

• Düzeldi benim hesap

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.