< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çözüldü: Instagram hesabım askıya alındı sorunu nasıl düzeltilir? (2. sayfa)
-
-
Bende sıkıntı yok Sorun yaşayan arkadaşlar inşallah hemen hesaplarını geri alırlar
-
Keşke komple gitse hepsi.
-
Halen düzelmiyor. Hesabıma Facebook üstünden girmeye çalışıyorum. Olmuyor. Şifre değiştirmeyi deniyorum o da olmuyor. Feedback Required diye hata uyarısı alıyorum... Hayırlısı.
-
duzeldi mi senin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu İnstagram da çoğu insan kendini olduğundan farklı gösterme derdinde zengin diye geziniyorum ayaklarında herkes.
-
An itibariyle duzelmistir
Büyük bir hata mı yoksa hacklenme mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Instagram 1
Tiktok 2
Kapansa çok rahat edecez.
Karıların kendilerini pazarladığı yerler bunlar. Kocaları da karılarına gaeatlık yapıyor. Gaeat kocalar yatak odalarına kadar tiktok çekip karılarının mahrem yerlerini göstererek müşteri kasıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bitmediniz.
-
instagram ne alaka ? özgüvensiz isen biz ne yapalım ?
-
Instagram ve özgüven. Hmmmm. Tamam. Sana kolay gelsin.
İnstagram kapanırsa biz milletin totosdunu nerede göreceğiz
-
Niye bitelim ki agali?
Sen hiç Instagram'ın resmi Instagram hesabını gördün mü? (@instagram)
Ne paylaşıyorlar vs?
-
100 kg ROW for 10 reps videomu seyreder misin?
https://www.youtube.com/shorts/8eetCIdygEw
Düzelmiyor benim hesabım ne yapmalıyım?
-
Benim hesabım düzeldi. Ancak şifre değişikliği yapamıyorum. Hesap sayfasında istenen harf, rakam ve işaretlerden oluşan yeni şifreleri yazıyorum, kaydet seçeneği aktif görünmüyor. Facebook bağlantısıyla giriş yapabildiğim için böyle sanırım.
-
Çoğu kişide, çevrem bu durum oldu diyemem ama İnstagram yine bi güncelleme yaparken sorun yarattı sanırım
Bana da onay smsi gelmiyor. Giremiyorum hesaba sms gelmediği için. Var mı başka sms gelmeme sorunu yaşayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah aslan sorsam ne iş yapıyor kem küm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X