Selam dostlar, yaklaşık iki ay önce hem şahsi hesabımdan hem yeni açtığım ikinci hesabımda takipten çıkanları görme uygulamalarından birine giriş yapmıştım. Sonrasında kişisel hesabımdan beğeni yapmam kısıtlandı ve ikinci hesabım da kilitlendi. Beğenilerimi kontrol ettiğimde birçok beğeni yapıldığını fark ettim. Bunun üzerine o uygulamadan çıkış yapıp, silip 2 şifremi de değiştirdim. Şahsi hesabımda sorun kalmadı ancak ikinci hesabım kilitlenmeye devam etti. 2 faktörlü kimlik doğrulaması da yaptım ama kilitlenmeye devam etti. Sonra fark ettim ki mailim ''gymail1.com" uzantılı başka bir maille değiştirilmiş. Hemen eski mailimle değiştirdim, mailimin de şifresini değiştirip 2 faktörlü kimlik doğrulaması yaptım. Ama hesabım her gün kilitlenmeye devam etti. Kullanıcı adımı değiştirip instagram'ı silip tekrar yükledim ama hala istisnasız her gün kilitleniyor ve şifremi değiştirmek zorunda kalıyorum. Kontrol ettiğimde giriş hareketlerinde yabancı biri yok ve beğenilerimde de farklı bir beğeni yok. 3 kez instagram sorun bildir kısmından da ekran görüntüsü yollayarak sorunu yazdım ama geri dönüş almadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kullandığım Program: ianalyzer |
Instagram'da Her gün Hesap Kilitlenmesi
-
-
Böyle programlar kullanmaya gerek yok. Dua et hesabından olmamışsın.
Böyle programlara girerek hesabını bir bot gibi kullandırıyorsun. Hesap bilgilerin orada açık kalıyor ve panelde kullanılıyorsun. Panel nedir diye sorarsan atıyorum birisi ben fotoğrafıma 5bin beğeni istiyorum diyor parasını ödüyor, senin gerçek kullanıcı hesabında gidiyor onu beğeniyor otomatik olarak.
Kısacası bu tür uygulamalara gerek yok. Hesabının kilitlenmesi gayet normal, instagram beğendiğin gönderilerin bir insan tarafından yapılmadığını biliyor, çünkü bu paneller dakikada binlerce fotoğraf beğendirebiliyor ve bunu bir insanın yapması mümkün değil. O yüzden hesabın kara listeye düşmüştür bir kaç zaman sonra düzelir.
-
Bunları ben de biliyorum. Niye böyle oldu diye değil nasıl çözülür diye sordum çünkü şifremi değiştirdiğimde düzelmesi lazımdı. Beğenileri fark edip uygualamadan çıkıp şifremi değiştirdiğimden beri beğeni vs yapılmadığını ve başka bir giriş hareketi olmadığını söyledim zaten. Ama gene de her gün kilitleniyor. Diğer hesaba bir şey olmayıp sadece buna olması da ayrıca garip.
-
Hayır bunları bilmiyorsun.
Sen bugün şifreni değiştirdin ve hesabında başka giriş hareketi yok diye hemen düzelecek anlamına gelmiyor. Biraz süre geçmesi gerekiyor hemen düzelecek birşey değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X