Instagram'da Her gün Hesap Kilitlenmesi
Selam dostlar, yaklaşık iki ay önce hem şahsi hesabımdan hem yeni açtığım ikinci hesabımda takipten çıkanları görme uygulamalarından birine giriş yapmıştım. Sonrasında kişisel hesabımdan beğeni yapmam kısıtlandı ve ikinci hesabım da kilitlendi. Beğenilerimi kontrol ettiğimde birçok beğeni yapıldığını fark ettim.
Bunun üzerine o uygulamadan çıkış yapıp, silip 2 şifremi de değiştirdim. Şahsi hesabımda sorun kalmadı ancak ikinci hesabım kilitlenmeye devam etti. 2 faktörlü kimlik doğrulaması da yaptım ama kilitlenmeye devam etti. Sonra fark ettim ki mailim ''gymail1.com" uzantılı başka bir maille değiştirilmiş. Hemen eski mailimle değiştirdim, mailimin de şifresini değiştirip 2 faktörlü kimlik doğrulaması yaptım.
Ama hesabım her gün kilitlenmeye devam etti. Kullanıcı adımı değiştirip instagram'ı silip tekrar yükledim ama hala istisnasız her gün kilitleniyor ve şifremi değiştirmek zorunda kalıyorum. Kontrol ettiğimde giriş hareketlerinde yabancı biri yok ve beğenilerimde de farklı bir beğeni yok. 3 kez instagram sorun bildir kısmından da ekran görüntüsü yollayarak sorunu yazdım ama geri dönüş almadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kullandığım Program: ianalyzer
3900X ASUS Al Suite 3 ile Overclock Yapmak
Selam arkadaşlar. Anakartın yazılımlarını kurarken içinde al Suite 3 yazılımı da çıktı. Neymiş diye bilmeden açtım ve fark ettim ki overclock yapma fan ayarlarını ayarlama gibi gibi özelliklerin olduğu bir uygulamaymış. Şöyle bir sorum olacak programı açtım ve overclock bilgisayarı açsam da kapatsam da etkin 3.8 GHz olan hız 4.28'e çıktı. Böyle kalsa bir sorun olur mu? Bu işlemi BIOS değil de program üzerinden yapmanın ne gibi dezavantajları vardır?
İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X.
Anakart: ASUS X570-E
Sıvı Soğutucu: Asus Lc 360
Ankara’da Sistem Kurduran Oldu mu?
|
Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi
Hocamlar hangi PSU'yu almam gerekiyor? Sistemimin gerektirdiği VA değeri nedir? Elektrikler kesilince 15-20 dakika götürmesine gerek yok 3-5 dakikada yeterli amacım sistemin zarar görmemesi.
Sistem;
- İşlemci: AMD Ryzen 9 3900x
- Anakart: Asus Rog Strix x570-e Gaming
- Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080 Advanced Edition
- Sıvı Soğutucu: Asus Rog Strix Lc 360 RGB
- Ram: G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3200 MHz DDR4 CL16
- SSD: SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD
- Güç Kaynağı: Corsair Rm 750W 80+Plus Gold
- Egzoz Fan: Corsair Sp 120 RGB Pro
- Kasa: Collor Master TD500 Mesh
- Monitör: ViewSonic VP 2768 4K
Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi
Hocamlar merhaba yorumlarınız üzerine sistemi korumak adına akım korumalı priz yerine UPS almaya karar verdim fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Elektrikler kesilince 15-20 dakika götürmesine gerek yok 3-5 dakikada yeterli amacım sistemin zarar görmemesi. Bütçem 400 TL civarı. Şimdiden teşekkürler
Sistem;
- İşlemci: AMD Ryzen 9 3900x
- Anakart: Asus Rog Strix x570-e Gaming
- Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080 Advanced Edition
- Sıvı Soğutucu: Asus Rog Strix Lc 360 RGB
- Ram: G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3200 MHz DDR4 CL16
- SSD: SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD
- Güç Kaynağı: Corsair Rm 750W 80+Plus Gold
- Egzoz Fan: Corsair Sp 120 RGB Pro
- Kasa: Collor Master TD500 Mesh
- Monitör: ViewSonic VP 2768 4K
Akım Korumalı Prizm mi? UPS mi?
|
Ryzen 9 3900X İçin Termal Macun Önerisi
|
Kablosuz Mouse ve Klavye Önerisi
Selam dostlar. Video düzenleme işlerimde kullanacağım kablosuz mouse ve klavye önerileriniz nedir? Bütçem 300-350 TL civarı.
Renderda 2080 ve 2080 Super Farkı
|
ROG STRIX X570-E ANAKART İLE UYUMLU 2x32 64GB RAM ÖNERİSİ
Arkadaşlar selam video editleme ve render işerim için aşağıdaki iki RAM'den birisini alacaktım fakat Ankart'ın uyumluluk listesinde yer almıyorlar. Sizlerin önerisi ve tavsiyesi nedir? 2x32 64 GB hangi RAM'i almalıyım? Uyumluluk listesinde yer almıyorlarsa o zaman 4x16 64GB modelleri mi kullanmam daha sağlıklı olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)
Almak üzere olduğum fakat uyumluluk listesinde yer almayan RAM'ler;
https://www.itopya.com/gskill-64gb-2x32gb-trident-z-neo-rgb-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram/']GSKILL 64GB (2x32GB) Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL18 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA[/URL]
https://www.itopya.com/gskill-64gb-2x32gb-trident-z-neo-rgb-3200mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram/']GSKILL 64GB (2x32GB) Trident Z Neo RGB 3200Mhz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA[/URL]
Uyumluluk listesi;
Sistemim;
İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX2080 Super Gaming Advanced Edition
Anakart: Asus Rog Strix x570-e
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.342 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware