Şimdi Ara

İnstagram dolancırısına ne yazayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda bir arkadaşımın hesabını çalımışlardı. Birkaç gündür "5000 lira yatırdım birkaç saatte 92.242 lira kazandım" olayını kullanıyorlardı.

Şimdi bana dm'den yazdılar. Önce bir ekran görüntüsü attılar. Güya şikayetvar sitesinde biri benim kullanıcı adımı yazarak "bu beni taciz ediyor" diye şikayette bulunmuş. Linki gönder bakayım dediğinde gönderip, giriş yapmamı istedikleri site bu :

tr-817.sikayetr-41.sbs
    sikayetvar.com
    https://tr-817.sikayetr-41.sbs/giris-176/

İlgileneceğim dedim. Ama "acil bakın, cinsel içerikli resimler paylaşıyor" diye ısrar ediyor.

Sizce buna nasıl cevaplar vereyim?

• Teknolojiden anlamıyormuş gibi davran, ama arada da gerekeni yapacağım, parasında değilim gibi konuş. Hem heveslensinler, hem de deli olsunlar.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Dmde para bahsi geçirmediler. Bu sitede şifremle giriş yapıp hesabımı alma peşindeler şimdilik. Yalnız anında cevap veriyorlar yazdığım bir mesaja. Gizli pencerede siteyi açıp baktım. logoyu falan koymuşlar, biraz uğraşmışlar yani. Ana sayfada hemen "şikayetler için giriş yapın" falan kocaman yazmışlar, göze batsın diye.  

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

"Şikayetvar hesabım yok, göremiyorum. Parası neyse vereyim siz silin benim için"

• 1000 tl gonderin bakayim deyin yalniz kime ait oldugunu, hangi ulkede oldugunu da goremiyorum?

who.is
    tr-817.sikayetr-41.sbsgiris-176 whois lookup - who.is
    https://who.is/whois/tr-817.sikayetr-41.sbsgiris-176

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir türlü bu siteye giremedim" falan diyorum. "Aaa giremedin verdiğim sitede" falan diyor. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Normalde otomatik cevap veriyolar bulmuşken sohbet et işte jshshshs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MissMelody kullanıcısına yanıt

Muhtemelen öyle. Şimdi değil ama gündüz anında cevap verdiler. Mesaileri bitti tabi. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.