Şimdi Ara

Kızlar neden sürekli instagram hesabı değiştiriyo???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim çok dikkatimi çekti bu durum sürekli instagram hesabı kapatıp yeni hesap açıp oraya geçen kızlar var. Profillerinde de yazıyor çoğunda yeni hesap diye. Fake değiller yani çoğu oturduğum yerde bildiğim kızlar. Bakıyorum mesela mayıs 2020'de yeni hesap açmış 3 ayda hemen 1500 takipçi falan olmuş. Benim yıllardır 1 hesabım var onda da hiç fotom yok tipsiz olduğum için öyle arada bir girip bakıyorum o kadar.

Bu işin arkasında yine kızların/kadınların bi şeytanlığı mı var acaba bilgisi olan var mı?

• yapıyorlar evet, bir de mesaj atıyor "yeni hesabım bu, bunu da takibe al" diye. bakıyosun eskisi de açık. amaç ne ulan diyosun tabi. kızlar için sosyal medya bi nevi stranç oyunu. sen foto paylaşırken "paylaştım şimdi tanıdıklar görecek sohbet edecez" diye düz düşünürsün ama kız bir adım atarken 5 hamle sonrasını hesaplıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de başıma geldi. 1 ay içinde birebir tanıdığım 3-4 kız yeni hesap açtı eskisini kapadılar. Nedenini sorunca boş boş bahaneler uyduruyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden ilgi görüp bi taraflarını kaldırmak tab2 .

---Aaa yeni hesap açmışsın

+++Evet cnm ya bla bla bla bla bla x1000(bla)

• Amgurad saldırısına uğramışlardır.

• aileleri hesaplarını buluyo, onlar da silmek yerine yenisini açıyo

• Iş çeviriyordur onu gizlemek için ben artik kizlara iyi niyetli bakamıyorum cok plancilar ve kesinlikle tutarsizlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.