İnstagram Hacklemek bukadar basit mi ?
-
-
şifren oSmAN*4g4_123 ise bulamaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Death Noteşifren oSmAN*4g4_123 ise bulamaz
doru diyo
ha bulur
ama
bendeki pc 100 yıla bulamaz
oyuzdeen
evil twin
ya daaaa
soçıl enginiirink yapıyoruuzzz
kalplere giriyoruzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 22 Haziran 2020; 7:13:6 > -
Bu listelerden görmüştüm. Aslında bazı siteler mesala sadece sayı kullanma na izin veriyor şifrende ve 4 veya 6 hane bütün kombinasyonları deneyerek bunu başarıyor. Ama isim rakam varsa büyük küçük harf varsa birde hele noktalama ve işareti varsa bu iş yalan olur. Çünkü böyle bir kombinasyon taraması coook uzun zaman alır.
Kaldı ki en saçma sitelerde bile belirli sayıda şifreden sonra kısıtlamalar va mevcut.
Bu dediğin yol mantıklı olsa bununla instegram değil banka hesaplarını soyarlardı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Word list dediğin senin notepad e sırasıyla yazılmış olası kombinasyonlar
bruteforce dediğinde işte senin o notepad e yazdığın şifreleri elle yapıcağına otomatik yapan zamazingo
yani sen karşı karafın şifresini doğru tahmin etmediysen bruteforce un sonunda karşına şifre bulunamadı yazısını görmek olası
onun yerine fishing yapmak daha mantıklı bence :D
-
-
Peki kesin sonuç veren bir yöntem varmı ? instagram , facebook hacklemede ama şifreyi ahmet123456789 yaptıysa çok rahatlıkla bulur :D
-
bi kaç sene önce instagram da şöyle bir açık vardı
şifremi unuttum butonuna basıyorsun kullanıcı adını yazıyosun parola sıfırlama seçeneklerinde telefon ve eposta çıkıyordu bunların hiç biri bende yok dediğinde yeni bir eposta adresi yazıyodun eposta adresine kendi adresini yazıp gelen doğrulama ile doğrulayıp hesabı ele geçirebiliyodun bu tarz açıkları bulabilir sin
-
istersen instagrama bir bruteforce dene. O isin oyle olmadigini gorursun. bir kac denemede bulunan sifren yoksa hacklenme sebebin bruteforce degildir. Sosyal hack bruteforcedan daha cok can yakiyor. Ayrica koyarsin TwoFactor auth sifreyi bulsa da sonuc nafile. mesele kendini korumayi bilmek.
-
aslında amacım eskiden şifresini unutmuş olduğum bir facebook hesabımı çalmak geri alacağım yani şifrenin ne olduğunu bilmiyorum ama küçük harf , büyük harf , #!'? bu gibi işaretlerde yoktu bildiğin sadece yazı ve sayı vardı türkçe kelimeler olduğunu hatırlıyorum wordlist konusunda yardımcı olabilirmisin?
-
IP bazlı, hesap bazlı rate limiter vardır.. (hiç denemedim ama tahmini olarak)
Yani sen öyle çalıştırdın programı 20 tane denedin sonra çat rate ip limiter girer, hadi orayı aştın sürekli ip değiştirdin bu sefer de eğer bir hesaba farklı lokasyonlardan giriş yapma ve anlık giriş yapma çoğaldıysa hesap bazlı rate limiter devreye girer. Bu rate limiter ı kaldırmak için de senin kimliğini vs doğrulamanı isteyip o ip adresinden senin girdiğinden emin olmaın ister. Tahmini bu şekildedir. Hiç denemedim ama bunlar standart güvenlik mekanizmaları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X