Şimdi Ara

İnstagram hesabımı kapattım çok mutluyum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
14.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system_31

Niye zoruna mı gitti :)
  • Yok sosyal medyayı bıraktım böyle oldu yok hesapları kapattım şöyle adam oldum. Ben sosyal medyayı seviyorum belki hayatım boyunca denk gelemiyeceğim kafa insanları buluyorum. Yabancı insanların düşüncelerini yorumlarını görüyorum ve bu konularda tartışabiliyorum. Siz bunları bırakınca noluyor zannediyorsunuz!? Einstein mı olacaksınız zannediyonuz kendinizi?!
    Sosyal medya miss gibidir kullanmasını bilene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha dün aynısını bir arkadaş söyledi
  • instagramı iş vs için kullanmıyorsanız gerçekten gereksiz
  • 7 tane var hangi bitini kapiyimki

• Doğru yolu bulmuşsun. :)
  • Haftalık sosyal medya gömme konusu, anladık hepimiz çok mutlusunuz ordaki mutluluk sahte, sosyal medya kullanmak marifet değilse kullanmamak da değil sosyal medya hesabı ile övünenlerden bir farkınız yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptınız siz. Kendinize gelin çıldırmış olmalısınız.
    Yav dert ettiğin şeye bak Allah aşkına. Ne Instagram kullanıyorum ne Facebook ne Twitter. Hayatımda binlerce şükür olsun hiç bir eksiğim yok. Kredi borclarimi ödeyip bitirdigim an kral benim :) Micarim Twitter inada Instagram inada. Bırakın bu boş işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 8 Mart 2019; 8:45:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesin Matematik Köyü'nde çekilmiş şu video ilginizi çekebilir:

Ayrıca, "Çünkü insanlar çok mutlu seninse paylaşacak hiçbir anın yok, ne kadar üzücü değil mi?" diyen arkadaşın da izlemesini dilerim.
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen instayı haberleşme için kullanıyosan bravo. Yemeyelim hocam..

• Lan paylaşmak denen yüce kavramı sosyal medyaya indirgediniz ya helal.

• kendi kandırma yeniden kullanmaya başlıycaksın
  • Lafa gelince; ben özgürüm, bu benim hayatım, kimin ne düşündüğü ilgilendirmez. bla..bla.. Sosyal medya bağımlısı olanlar esaret altındadır.

• Yazılım mühendisiyim. Instagram yok, Twitter yok, face var ilk çıktığında açmıştım, ayda bir bakarsam. 6 yıllık evliyim TV yeni aldım çocuktan dolayı.

• kara duman kullanıcısına yanıt
    "if you are not paying for it you are the product"
  • Sosyal medya başta iyiydi ama sonra bana ağır gelmeye başladı, herkesin görüşü kendisini bağlar tabi, benim açıkçası en uyuz olduğum mevzu sosyal medyadan zırt pırt foto paylaşma tarafıydı zaten, eh instagram denen poh da bi buna yarıyor, ben almadım alana da mani olmadım hiç bir zaman. Ve fakat sçtığı pohu bile paylaşacak noktaya gelen ilgi arsızlarını görmekte beni üzüyor açıkçası, neyiniz eksik acaba, neyi tam yaşayamadınız da böyle oldunuz diye bi üzülüveriyorum, sonra geçiyo, bana ne olm istersen g*tüne kaş göz çizip selfi diye at bana mı atıyosun sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammer_007

"if you are not paying for it you are the product"
    Bende Türkçesini yazayım
    Ürün bedavaysa ürün sizsiniz
  • instagram hesabım yok
    musmutluyum
  • Instagram zaten özellikleri bakımından faydalı olabilecek bir kullanım için pekte uygun değil kafa dağıtmaktan başka bir şey için kullanılamaz doğru bir karar kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.