|
Bildirim
|
Çünkü insanlar çok mutlu seninse paylaşacak hiçbir anın yok, ne kadar üzücü değil mi?
|
Hiç bir sosyal medyayı kullanmıyorum hepsi boşa vakit bana göre
|
Ben çok mutluyum, herşeyim harika diye paylaşım yapan kızlar, kamera arkasında salya sümük ağlayıp, hayat şartları kötü diye sevgililerini veya kocalarını darlıyor. Anladığım kadarıyla sende instaköle olmuşsun
![]() |
,
|
iş yerinde mecburiyetten kullandığım whatsapp dışında( o ne kadar sosyal medya tartışılır)
hiç bir sosyal medya hesabım yok hiç bir zaman olmadı ihtiyaç hissetmedim eksikliğini hissetmedim bunu da aa bak ben kullanmıyorum farklı insanım karizmayım diye söylemiyorum sosyal medya hesabıMı isteyenlere yok benim kullanmıyorum deyince bir kaç saniye suratlarının aldığı hali görmeniz lazım kesinlikle olması gereken bir şeymiş olmaması ihtimal dahilinde bile değilmiş sanki vermek istemiyormuşum gibi bir tavırlar var SİZ SOSYAL MEDYAYI KULLANMIYORSUNUZ O SİZİ KULLANIYOR FARKINA VARIN ARTIK. |
hahaha o insanlar mı mutlu? çık sokağa o mutlu gözüken insanlara bir dokun bin ah işit.
|
Ya arkadaşım insanların hayatı instagramda gördüğünüz kadarıyla sınırlı değil, şunu bir anlayın. Ayın her günü lüks restoranlarda yemek yerim ama bir kere bile bunu insanlara ilan etmedim çünkü bu durumu fazlasıyla hazmettim, insanlara bunu sunup görgüsüzlük yapmaya ve ego tatminine ihtiyaç duymuyorum. Ayda bir gittiği kaliteli mekanlardan paylaşım yapan uzaktan bir arkadaşım var, geçenlerde ''kanka ne zamandır dışarı çıkmıyorsun(igden bu sonuca varmış), bildiğim çok kaliteli bir mekan var gel seni götüreyim'' dedi. Ben de bozuntuya vermeden ''tamam gidelim bakalım, sayende bir şeyler öğreneceğiz'' dedim. Mekana girdiğimizde kapıda rezervasyon işlerine bakan kız benim adımla ''Hoş geldiniz X bey, bugün nereye geçmek istersiniz'' diye sorduğunda arkadaşımın suratı düştü. Demem o ki kimseye karşı ön yargılı olmayın, hele sosyal medya üzerinden asla.
|
Zaten problem tam da yaşadığınız sebep. İnsanlar bunu statü sembolü olarak görüp "Ooh bak buralara gittim" diye lansmanını yapıyor, kendini pazarlıyor bir nevi. Oysa herkesin hayatı kendinedir. Hayatınızdan zevk almaya bakın.
Haftasonları ben instagramı açmıyorum çünkü cumartesi kahvaltısı, kursları, alışverişi, yemeği, akşam yemeği, gece takılmasından başlayıp pazar akşamı pineklemesine kadar gidiyor. "-mış" gibi yapmayı çok seviyoruz sanırım ve mutsuzluğumuzu bu şekilde gidermeye çabalıyoruz. Son zamanlarda açılan aşırı lokmacıların ve künefecilerin sebebi de dopamin eksikliği maalesef. Mutsuz olduğumuz için tatlı - şeker ile mutlu ediyoruz kendimizi. |
Lan paylaşmak denen yüce kavramı sosyal medyaya indirgediniz ya helal.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3477CF9B -- 26 Mart 2019; 19:9:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|