Şimdi Ara

İnstagram hesabımı kapattım çok mutluyum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
14.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işi yaklaşık 2 ay önce yaptım bende.Aynı senin gibi sadece gezinmek zaman öldürme amaçlı ama çok zamanımı yediğini farkettim ve kaldırdım. 3 aydır kullanıyorum gerçekten daha güzel oldu böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Facebook ve Instagram kullanmıyorum. Hayatımda herhangi bir eksikliğini hissetmiyorum. Twitter hesabım var, ismim geçmiyor. Haberler hesapları ve takip etmek istediğim kişiler var. Çevremden bir eksiğim yok. Kullandığım zamanlara göre daha mutluyum. Fotoğraf çekeyim de atayım gibi bir derdim yok, insanlar gittiği yerlerde pozlar vermeye çalışırken ben manzara fotoğrafı ile kendi fotoğrafımı çektirip anı olarak saklıyorum. Ailemle WhatsApp üzerinden paylaşıyorum, önemli olayları da oradan paylaşıyorum. Kalanlarına ne gerek var.
    He merak ettiğim arkadaşlarıma telefon ediyorum, mesaj atıyorum, buluşup görüşüyorum, sosyal anlamda da mutlu bir insanım. Varsın gereksiz binlerce söz, gereksiz binlerce insanın gittiği yerlerde çektirdiği fotoğraflar, evcil hayvanları, kahveleri yemekleri olmaz olsun. Hayatıma bir eksiklik değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar çok mutluymuş
  • Hiç hesabım olmadı heves de etmedim edenleri de anlamıyorum.

3 aydır da akıllı telefonum yok nasıl rahatım .sadece watsup mesajlarım gelmiyor bir problem o .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

O arkadaş ben olabilirim.

Alıntıları Göster
    Dünyada tek olduğumu zannediyordum.
  • Hiç hesap açmadım, hiç de eksikliğini hissetmedim. Reklam ve tüketim odaklı bir mecra....
  • Hiç hesap açmadım daha mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Dünyada tek olduğumu zannediyordum.

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 3 senedir WhatsApp hariç hiçbir sosyal medya mecrasını kullanmıyorum. Bu sayede artık hobilerime daha fazla vakit ayırabiliyorum. Hepsi zaman öldürücü ve saçma şeyler geliyor bana. WhatsApp'ı da arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum, yoksa onu da kullanmam.

• pape kullanıcısına yanıt
    Direk sil. 1 haftada alışma garantisi veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Çünkü insanlar çok mutlu seninse paylaşacak hiçbir anın yok, ne kadar üzücü değil mi?
    Hardcore varsa bende varim.
    Bilader sen hayırdır yaa. Sen sanki miami beachlerde takiliyosun da selfie çekip instagrama yukluyosun.
    Lan olum daha kıçınızdaki pisliği temizleyemez iken gelip burada insanları rencide ediyorsun.
    Bu yapilacak is mi ? Cok keyif alıyorsun karşındakini üzmeye heh !?
    Adam olun lan biraz yazdığınız yorumlar bir insanin intiharına neden de olabilir.
    Defol simdi gözüm görmesin seni.

• Sahte insanların sahte dünyası instagram. İyi yapmıssın.

• Vulgus imperitum konuştu, açılın; konuş vulgus imperitum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsdister

Vulgus imperitum konuştu, açılın; konuş vulgus imperitum
    Dersten çıktıktan sonra direk Dh ye girdin değil mi asosyal?

• İnsanlar instagramınız olmayınca sizi yaşamıyor sanıyor.

• Bende kapattım ne kadar çok vakit geçiriyomuşum be.

• Sosyalleşmek için bir ekrana değil, insan yüzlerine bakıyorum ben birader.Direk değil o direkt, Türkçen için de konuşmayı ve okumayı öneririm sosyal zımbırtıyla vakit kaybedeceğine.
  • Benim de 1 seneden fazla oldu ve kafam çok rahat. Ben de tavsiye ederim çok rahat edeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fsdister

Sosyalleşmek için bir ekrana değil, insan yüzlerine bakıyorum ben birader.Direk değil o direkt, Türkçen için de konuşmayı ve okumayı öneririm sosyal zımbırtıyla vakit kaybedeceğine.

• Bir sürü sahte insanın ve gösteriş maymununun dolu olduğu bir platform. Yıllardır sosyal medya kullanmıyorum ve kafam rahat. İnsanlar istediğinde kullanmıyorum diyorum,uzaylı gibi bakıyorlar. Sanal alemde herkes harika herkes mutlu ama az içine bak fosseptik çukuru.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.