|
Bildirim
Yasa, kanun, düzenleme, yönetmelik vs. ingilizce mi çıkıyor? Adaptasyon için ana dili Türkçe olan birisini arıyorlar işte.
Nasıl sildikleri diyanetin videosunu tekrar yayına alıp tükürdüklerini yaladılarsa, bunun içinde gerekeni yaparlar. Not şimdi bana şimdi dinci vs demeyin, bana göre bir şirket bir devletin dengi değildir, resmi bir kuruma kafa tutamamalıdır. Sorunsa bizim sorunumuz, kararsa bizim kararımız. |
İşin özü çok utanılacqk boyutlarda. Siyasal islamın kafasına herhangi bir medeni insan ulaşamıyor. İlla türk olsun demişler.
|
bu sözlerinden seninde sömürgeci avruplalılar gibi bizi (Türkleri) medeni görmediği anlıyorum irlandalı.
|
Tüh ya
Bizim kontrollü "muhalefet" böğürüyordu : Bizim metaya yalvarmamız gerekiyordu "noolur aç, 2 milyar dolar dönüyormuş burada aman aç" dememiz gerekiyordu, eyle diyiydi akpnin kontrollü muhalefetinin sözde "gazetecileri" ve phd kanaat "liderleri" Demekki iş yaptığın ülkeye zahmet edip gelip, en kötü ihtimalle adam gibi bir muhattap koyman ve hesap vermen gerekiyormuş herhal, çok garip olsa gerek, ticaret falan hep garip işler :) :) |
Olur mu hiç. Sansür var, devlet pisliğini gizlemek için yapıyor. Bu devlet öyle bir devlet ki depremde vatandaşı ölsün diye sosyal medyayı engellediler. Telefon hatlarını sabote ettiler. Antalyadaki yangınları devlet çıkarttı, ormanlar yansın kül olsun diye. Aciz bir devlet olduğumuz anlaşılsın diyede insanlara "need help turkey" diye hastag açtırdı. Türkiye bir devlet mi? Devlet bozuntusu. Haah kim takar Türkiye'yi. Dron almaya ne gerek var, araba yapmaya ne gerek var, uçağımızı yapmaya ne gerek var. Elin gavuru yapıyor işte, alsana onlardan. Salak gibi uğraşıyoruz böyle şeylerle. Ne demek instagram engellendi. Sen kimsin ki instagram hazretlerini engelliyorsun. Değil mi?...
|
dimi avrupa medeni, avrupalı kendi ülkesini korumaz senin gibileri lejyoner alır, sonra vatandaşı yapar. sömürgeciliği askerlik görevini yapmaklar bir tutan irlandalı kafası.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 5 Ağustos 2024; 01:54:48 > |
|
Hukuk mezunu birini işe alırlar büyük ihtimalle. Koç, GSÜ ya da İÜ hukuk mezunu biri olur kesin. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 5 Ağustos 2024; 11:30:49 > |
|
avrupalılara sömürgeciliği çocuklarını zorla askere alarak öğreten milleti neden medeni görsün önce onu yaz, sonra irlanda nerede bana haritada yerini göster. tarihçisin kitabın yok, medenisin haberin yok? |
Devletin itibarını Instagram değil devletin başındakiler küçültüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|