Bildirim
Instagram İnanılmaz Yavaş (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok teşekkürler -
-
-
Teşekkürler değerli arkadaşım @ByBaterist
Sorunu çözümünü buldum. Dediğiniz gibi modemin değerleri iyidir. Kapatıp açınca yine sorun devam etti. Sonra bir şey fark ettim. Kablosuz bağlantıda sorun yok, network bağlantıda sorun varmış. Modemle PC arasında kullandığım switchten kaynaklanıyormuş. Onu değiştirdim, sorun kalmadı.
Değerli yardımınız için çok teşekkür ederim. İyi ki DH forumumuz, iyi ki sizin gibi yardımsever arkadaşlar var. -
Merhaba,
Bende de bende iki haftadır instagram yavaş videolar zor açılıyor modem değişti düzelmedi netmaster bizde sorun yok diyor türksat sorun yok diyor neden yavaş peki? -
Selamlar,
Aynı sıkıntı bende de var, telefonumun mobil verisine geçince gayet hızlı, başka wifi lere bağlanınca da sıkıntı yok, fakat eve geçtiğimde olağanüstü yavaş çalışıyor instagram. -
Facebook ve bağlı servisler (Instagram) çok yavaş bu aralar. Sansür altyapısının unit testingi yapılıyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pinglerinizde artış var mı? -
-
3 aydir millenicom kullaniyorum bağlantım normalde cok iyi ama instagramda Allah canini aliyor sorun ne olabilir fiber kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X