< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagram kapanınca insanların normale dönmesi (2. sayfa)
-
-
Sevmiyor olabilirsin, ki ben de çok sevmiyorum iki komik video bakıp çıkıyorum. Hava atmalar, ego tatminleri gibi yapmacık profilleri sevmiyorum. Tiktokdan hele 2x nefret ediyorum.
Ancak insanların ne yapacağına nereye gireceğine karışamazsın, özgürlük olan bir ülkede bu olmaz. Instagram'ın engelli olduğu ülkelere bakarsan
hepsi baskıcı ya da komunist diktatörlük olan ülkeler. Filistin'in kendisinde veya Arap ülkelerinde bile yasak değil, bize ne oluyor?
-
Ucu kendisine dokunmayınca nasıl insanımız kapanırsa kapansın diyor.
Yarın senin de kullandığın bir sosyal medya platformunu kapatırlar ilk sen ağlarsın buradz zübük seni.
instagram kullanmıyorum
-
Bugün Instagram’ı yasaklayan, yarın da Facebook, Twitter, Whatsapp gibi platformları da yasaklar. Olay sizin Insta kullanıp kullanmamanız değil yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı tipitipler sigaraya zam yapıldıkca ohh iyi olmus diyorlardı artık sigara kullanmıyorum fakat bir gün dogalgaza oturaklı bir zam yaptılar ben Antalya'da yasıyorum ve dogalgaz kullanmıyorum ısıtmayı klimayla yapıyorum iyi olmus ohhh daha fazla yapın dedim.. Bu millete her sey müstahak.. Bunlar Erzurum'da Sivas'da Ankara'da donsunlar dogalgaz parasından ac kalsınlar umrumda degil.. Umarım bunların kullandıgı siteleri de bir sonraki adımda yasaklarlar.. Artık ben de bunlar gibi oldum millet tokatlandıkca keyif alıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ağustos 2024; 20:3:44 > -
umudumuz bu yönde
tüm platformların yasaklanıp herkesin twitter etrafında toplandığı senaryoyu destekliyorum
-
yasakçı zihniyeti şakşaklamak kadar iğrenç bir şey yok.
-
Saçmalama diyeceksiniz belki ama turizme bile bir darbedir bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ihanet bunlarin icine islemis, nasil gormek isterlerse oyle gorurler. Depremde instahrami gec, binlerce köpek görev aldi. Kac tane insan kurtardi köpekler. Bugun o kopekler bunlarin en azili dusmani, katletmek icin her yolu deniyorlar.
Senin ot gibi hayatın varsa bize ne
-
Instagram, tiktok, kayan videolarsız hayat daha güzel.
-
Trt , ahaber, cnn hariç tüm basın kapatılırsa bazıları için her şey daha da normal olur.
-
acikcasi instabin kapanmasi ozgurlugumun kisitlanmasiysa o kadar kisitlamaya da tamamim ben.
İşletmeler adına üzgünüm de diyemem seviniyorum da... Sonuçta benim durum bildirmemle olacak şey değil. Ancak motor, kask kamerası, instagram kullanıcı ismini v.b alıp sokaklarda, caddelerde terör estiren başta motorcular olmak üzere, geride kalan ne kadar kendini sergileme meraklısı varsa; vatandaşın sinir uçlarına dokunacak şakalar yapan kendini bilmezler, yaptığı her şeyi kendine göre suç kapsamına almayan ve insanların canına, malına kast edenler v.b hepsine geçmiş olsun. Galiba Instagram olmasa (en azından kurallar zinciri oluşturabilir ve bu tiplere ödeme yapılmadığı için bunlar da saçmalık peşinden koşmazlar) sokaklarda daha az bu tiplerden olacak gibi. İnsanlar artık kredi çekip Instagram için ne saçmalık üretsem diye bakınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 5 Ağustos 2024; 10:9:47 > -
twitterı da kapatsınlar da goreyım senı
-
Niye yahu 80 milyon warp kullanıp tw kullansa kötü mü olur
En azından dünyadan bi haberleri olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeşim değneğin ucu sizi dürtükleyene kadar gelen her şeye oh iyi olmuş dersiniz. ben senın gibi insanların her seyi hak ettıgını dusunuyorum.
-
Katılmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer çevrenizde Instagram kapatılınca normale dönen insanlar varsa;
Instagram'ın kapatılmasını istemek yerine çevrenizdeki insanları, sosyal ortamınızı değiştirin.
Beraber oturulan bir masada, yanınızdaki kişi ortak sohbete, masa ortamına ya da size ilgi göstermek yerine Instagram'da vakit geçiriyorsa, zaten yanlış kişilerle berabersiniz demektir.
Burada suçu uygulamada değil kendi seçimlerinizde arayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Ağustos 2024; 12:51:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X