Şimdi Ara

Instagram kapanınca insanların normale dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La kimse telefona bakmıyor, herkes muhabbet ediyor, birbirini arıyor falan.

3-5 influencer ürün övecek, pazarcılar mallarını satacak diye orda burda ağlıyor sadece.

Ciddiye almayın, bence kapanması insanlık adına iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne çok seviyorsunuz şov işini. En nefret ettiğim insan tipidir.

Şov yapma kardeşim... nerde o eski telefonsuz hayatlar diye muhabbete gir tam olsun. İnsta kapansa millet twittera veya başka yere geçer.

İnsanlık adına iyi olmuşmuş. Sen ne yapıyorsun? Donanımhaber'de gezeceğine kalk iki insan içine karış.

Katılıyorum. Sosyal medya bizi bizden kopardı resmen. Evde herkesin elinde telefon. Ne yaparsan yap 1-2 saat bırakıp oyun oynarsın ailece gülersin,eğlenirsin belki ama sonunda yine eline alıyor insan telefonu.

Kafeye gidiyorsun arkadaşlarınla bir süre sonra içlerinden biri alıyor eline telefonu yada sen. Sonra öteki, diğeri derken muhabbet bitiyor.

Zaten insanlar muhabbet etmeyi de unuttu ki sosyal medyada boş boş gezmekten. Birkaç kişi yanyana geldiği zaman ne yapacağını şaşırıyor :)

• Donanımhaber'i kapatsınlar, sen de normale dön.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

O Amazon muhabbetinden sonra kendi kapanması gerekirdi aslında

• Ne çok seviyorsunuz şov işini. En nefret ettiğim insan tipidir.

Şov yapma kardeşim... nerde o eski telefonsuz hayatlar diye muhabbete gir tam olsun. İnsta kapansa millet twittera veya başka yere geçer.

İnsanlık adına iyi olmuşmuş. Sen ne yapıyorsun? Donanımhaber'de gezeceğine kalk iki insan içine karış.

• Sorun insanların normale dönmesi değil, yönetenlerin faşizme dönmesi.

• 5 tane falan arkadaşım için instagram kullanıyorum yüklü telefonumda
    Komple kapansa veya yasaklansa da adam akıllı yerlere geçseler şunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yasakçı zihniyetin bütün sahip olduğu meşgaleleleri kapatıp yasaklayıp engellesinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala meseleyi instagram sanıp sevinen insanlar var, yarın çıkıp senin sevdiğin platformlar kapanınca ne yapacaksın, oyun oynamak haramdır diye steam yasaklansa mesela, hiç düşünmüyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Fetvaya gerek kalmadı, dolar kurundan dolayı zaten çoğu insan için kapandı

• Katılıyorum. Sosyal medya bizi bizden kopardı resmen. Evde herkesin elinde telefon. Ne yaparsan yap 1-2 saat bırakıp oyun oynarsın ailece gülersin,eğlenirsin belki ama sonunda yine eline alıyor insan telefonu.

Kafeye gidiyorsun arkadaşlarınla bir süre sonra içlerinden biri alıyor eline telefonu yada sen. Sonra öteki, diğeri derken muhabbet bitiyor.

Zaten insanlar muhabbet etmeyi de unuttu ki sosyal medyada boş boş gezmekten. Birkaç kişi yanyana geldiği zaman ne yapacağını şaşırıyor :)

• 90'lardan bu yana bu zımbırtıların bir fiil içindeyim. Neler neler geçmedi ki elimizden? MySpace ile fink mi atmadık msn blog'da şiirler yazıp kizlar mi tavlamadık ,fly kartlarla mi uğraşmadık bazen çıkıyor geçmişe mazi konular he lan bunu da yapmıştık diyorum.

Bu Facebook olsun , Instagram olsun tee beta'dan bu yana kullanıyordum. Askerden geldikten sonra ani kararla hepsini kapatmıştım hala Instagram kullanmam Facebook'da onlarca yıllanmış şarap gruplar hatırına duruyor.

Şimdi benim kullanmamak Instagram sansürünü destekleyeceğim anlamına gelmez. Bir sürü insan buradan para kazanıyor,kah el işleri kah reklam işleriyle.

Bağımlılığınız varsa tedavi olursunuz.
    Geçmişte yaptığım gibi şuan su dakika akıllı telefonu da bırakır haber dinlemek için sadece bir radyo ve kitaplarla hayatımı devam ettirebilirim.

Siz veya çocuklarınız böyle olamıyorsa bir motivasyonu yoksa çözüm internetin fişini çekmek , kapattığı uygulamadan "hayırlı cumalar," mesajı paylaşmak değildir .

Ha bu işten troller ağır zarar gördüğünden,rende binasında yas ilan edildiğinden iki güne kalmaz açılır merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Ağustos 2024; 18:30:46 >

• Yetmez kesmez! TIKTOK varken bu bakış açısı yan faydalardan sayılmaz. İkamesi TIKTOK var ... İkameden kastım vakit öldürmecede ...

• İnstadan ziyade tiktok kapansın daha faydalı olur. İnstada en azından doğru kullanınca günde 15dk dan fazla girmiyorsun eş dost akraba arkadaş ne yapmış ne etmiş diye girip 10dk hikayelere bakıyorsun 5dk keşfette geziyorsun çıkıyorsun sonra ertesi gün giriyorsun. Millet günde 3-4 saat instagramda vakit öldürüyor ne anlıyorlar o kadar bilmiyorum. Tiktok daha fazladır ama emimin süre olarak.

• Cümleye “la” ile başlayanın normalden bahsetmesi normal mi ?

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

en iyisi x(eski adıyla twitter)

hem zaman kaybetmiyorsun, hem eğleniyorsun, hem bilgi alıyorsun...

sosyal medyanın f/p si bana göre

• boyle dusunenler normale donmek icin internet olmayacak.. internet oldugu surece gercek hayat keyif vermez

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

ben o radyoyu da dinlemem dogal afet ve dusman saldirisi olursa nasilsa fark ederim..

• adnansetek kullanıcısına yanıt

zaten sosyal medyaya karsi olanlardaki zihniyet taliban zihniyeti,onlari es geciyoruz zaten,onlarin niyeti belli ama islerine gelmeyincede en cok omedya kanalini kullanan bu taliban zihniyetleri,sunu unutmasin taliban zihniyeti,insanoglu gelisiyor ve genisliyor,siz istediginiz kadar zirlayin,siz kendi cemberinizde dolanirken dünya toplumlari gelisiyor bunada darwinin evrimi denir,ister darwin kabullenin isterseniz kabullenmeyin ama insanoglu evrim gecirmeye devam edecek.

Taliban zihniyetlere tavsiyem,donanimhaberede girmeyin,sonucta donanimhaberide sosyal medya,kapattirin internetinizi,atin elinizdeki telefonu,hatta elektrik bile kullanmayin,oturun evinizde mumla,bunu yapacak akil ve zekaniz var,bakalim ben bunlari yazinca taliban zihniyetlerin dansöz gibi kivirarak ne tür saldirilari olacak merakla bekliyorum..

cag disi ortacagi benimseyen zihniyetler bakalim bu sözlerime karsi kendinize gene nasil kilif uyduracaksiniz,cok merak ediyorum,starbucksada karsisiniz ama biriniz cikibta sudi arabistanda peygamberin mezari yanindaki starbuckse protesto edemiyen bu cahiller ne tür argumanlarla saldiri düzenliyecekler..merakla bekliyorum   

Aslinda sunu demek istiyorum bakmayin ona buna karsiyiz diyenlerin cogunun ruhunda turkiye islam devleti yatiyor,türkiye laik sistemden islam devletine gecse bu sözde karsiyiz diyenler sosyal medyayida kullanir bunlarin icinde yatan ates aslinda islam devletinin kurulmasi yoksa ne sosyal medyaya karsilar ne telefona nede internete,yaptiklari fitne ficirlik aslinda,agizlarinda yalan cok malesef,yeterki islam devleti kurulsun bunlar icin,tüm istedikleri bu bunlarin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Ağustos 2024; 8:7:35 >

• Ince uzun yatay dikdörtgen gözlükler, sağa sola bakarak poz vermeler, yok resimleri kaydırarak bakınlar, Bu da burada kalsın diyenler (yada tbt vıttırı zıttırı). protez tırnaklar. Anlatın bunları özleyecek misiniz bakalım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.