Şimdi Ara

Forum kültürü yavaş yavaş bitmeye başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka forumları takip etmediğim için bilmiyorum ama donanımhaber konu dışı eskiye göre artık çok daha pasif ve rağbet görmeyen bir yer artık.

Forumda açılan konulara cevap veren veya forumu aktif tutan sınırlı sayıda kullanıcı var.. Forum kültürü yavaş yavaş bitiyor ... Sadece hayattan darbe yemiş,yıkılmış,depresif insanların buluştuğu bir yer burası... Düşünsenize dışarıda sosyal hayatı olup,telefonları susmayıp kızların aklını alan tiplerin konu dışında ne işi olabilir ??

• Bildirim gelmiyor ki cevap yazdığını çok sonra öğreniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biteli çok oldu. eskiden sayfayı yenilerdik bir süür yeni konu yeni mesaj olurdu. şimdi giriyom konulara bakıyom cevap yazıyorım çıkarken bi bakıyorum benim yazdığım konular en üstte son mesajlarda hep ben varım.

biteli çok oldu yani benim de yaş ilerliyor yakında ben de girmemeye başlarım başka şaylerle uğraşıyorum

• Kışın forum daha aktif oluyor sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tam tersi hocam okul dönemi burda adam bulamazsın

• Forum kültürü bitmez.Konu dışı bitti.Konu dışı ayrı forum ayrıdır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç yıldır emoji kullanılmıyor bu forumda haberiniz var mı. ben 2003'ten beri buradayım, eskiden insanlar kısmen mutluydu, gülücük atmayan yoktu yazılarında. geldiğimiz noktada kimse mutlu değil.. insanların güven duygusu azalırken korkuları arttı günümüz dünyasında, haliyle neden foruma ya da benzer bir mecraya güvensin bu da bir soru işareti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.