Şimdi Ara

Zamanın akışı daha da ve iyice hızlandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda öğlen ve bir anda akşam olup, haftalar da gitgide daha hızlı geçmiyor mu size göre de?

• Bence normal geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her geçen gün ölüme daha da yaklaşıyoruz.

• öyle. anın değerini biliriz umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu konuyu açalı 6 gün olmuş. Ne çabuk? :D

• bence bunun sebebi insanın yaşlandıkça zaman mevhumunun değişmesi veya zaman algısının zayıflaması.

veya her gün monoton şeyler yaptığımızdan dolayı zaman akıp gidiyor her günde aynı gibi geliyor

• Konuyu geçen hafta açtım gibi geliyor halbuki üç hafta olmuş.

Kali yuga ile açıklayanar var bu zaman hızlanmasını. Bu şekilde gitgide hızlanan bir döngünün içerisine girdik diye düşünüyorum. Yani zaman daha da hızlanacak.

Hasat zamanı da bu olaya karşılık geliyor. Manyetik takla da öyle. Yani kutup taklası. Belki güneş batıdan bile doğabilir. : D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta 1 saat gibi geliyor  

• Milyonlarca yıl geçmiş haftaların geçmesini çok kafaya takmayın.İmkansız gibi geliyor düşünsenize dünyanın yaşı 4,5 milyar yıl.Eğer bilim adamları bizi keklemiyorlarsa akıl almaz birşey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlandıkça zaman algısının zaman daha hızlı akıyormuş gibi hissedilecek biçimde değiştiği söylenir. Doğru mudur bilmem ama zaman algısı gerçekten özne bazlıdır.

Göreli veya yerel zaman fiziğin asırlık bir ispatlı kabulüdür. Fizik çerçevesinde fizik yasaları sabitken zaman görelidir/yereldir ve özellikle haraket durumu, gravitasyon gibi verilmiş koşullara bağlıdır.

• Algı meselesi. Ama gerçekten de zamanla zamanın çok hızlı akıp geçtiğini fark ediyorsunuz. Ben ilk kez ilkokul 1. sınıfa giderken fark etmiştim ama o zaman, şimdiki kadar hızlı gelmemişti. Tabii o zamanlar da annemiz, babamız zaman ne kadar hızlı geçiyor muhabbeti yapardı oradan da hafızalarımıza işlemiş. Neyse okula başlamışız okumayı yazmayı öğrenmişiz vs, bir bakıyorum ki aradan 3 ay geçmiş ne ara geçti diyorum. Daha yakın geleceğe gidelim. Arkadaşlar pandemi olalı başlayalı 5 sene olmuş. Daha dün maske takıp sosyal mesafe muhabbeti yapıyorduk.
    Foruma 2007'de üye olmuşum 17 sene geçmiş. Tamam bu kadar büyük bir zaman dilimin elbette hissettim ama kesinlikle 17 sene gibi gelmedi ama yaşadım. Ya foruma bir konu açıyorum mesela unutuyorum veya zaten açmış olduğumu biliyorum. Biri o konuyu hortlatınca o konunun üzerinden yıllar geçtiğini görüyorum. Bu his gerçekten enteresan. Forum gerçekten tam bir zamanda yolculuk aracı gibi. Geçmişi insanın suratına çarpıyor.

Küfür ettiğimiz, sendromunu çektiğimiz pazartesi geliyor. O günğ atlatınca bir bakıyoruz cuma gelmiş, haftasonu gelmiş. Haftasonu zaten net hızıyla geçiyor eğer izin günleriniz haftasonu ise. Dursun zaman ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Aralık 2024; 9:59:53 >

• Genelde hep rutin işleri yapan insanlarda görülür. Hayatınızda farklılıklar deneyin. Ayrıca kıyamet yaklaştıkça zaman hızlanacak bu kıyamet alametidir.

• Valla felsefe kasmıcam. Kışın günler kısa ondan oluyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

En haklı yorum⚛️⚛️

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    eyw

• Bu durum yıllardan beri yaz kış, gece gündüz artarak ortaya çıkan bir süreci kapsıyor.

Konuya daha hakim olan ve genelde spiritüel inanca sahip olanlar zamanın hızlı akmasını bilincin yükselmesine bağlı algıyla da açıklayabiliyorlar.

Yani birden fazla farklı açıklamalar var ve bu algıda insan çok da az değil.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Tamam

Kendimi ifşaliyorum benim yuzumden

sabah 11 de yatarim ondan

• Gece beyin daha farklı frekansta çalışıyor sanki? Dini olarak bakarsak cinler yeryüzüne iniyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.