Olm adam nereye gitti la, sınava kadar her gün burdaydı sınav bitti kayboldu adam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 21 Haziran 2023; 13:14:9 > |
Bazı Forumdaşların Sınavdan Sonra Ortadan Kaybolmuş Olması
-
-
Sehoka,marcduchamp ve niceleri de yok ortalıkta nerdesiniz alooooo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
shademeus da yok anlamadım nereye gittiler birdenbire
-
Bazıları trollerden dolayı sonuçlar açıklanana kadar gelmiyor ondan olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben o trollerden dolayı hesabı silmiştim başta da ciddiye alinmaması gerekenleri belirleyince başka bir hesap açtım
Ciddiye alınmaması gerekenleri nasıl belirledin sayıları çok fazla çünkü xd
Hocam ben de uzun süre girmedim ve yakın zamanda da galiba hesabı sileceğim çünkü gerçekten eski ortam yok.Birbirine yardım eden,motive eden,iyi niyetli insanlar azaldı gibi.
Uzun süre girmeme konusunda kendi nedenlerim şöyleydi:Çok iyi yapanları görüyordum bu kendimle kıyaslama yapınca çok üzüyordu beni,bazı niyeti kötü insanlar ne yaşadığımı bilmeden hakkımda ilginç şekilde kanıya varabiliyorlardı eleştiri yapabiliyordu beni nasıl etkileyeceğini bilmeden vb. durumlardan ötürü uzaklaştım.
Son olarak şunu söyleyeceğim dostlar bir şey yazarken iki hatta üç kere düşünün.Yanıt vereceğiniz kişinin yaşadıklarını,psikolojisini,yazacağınız şeyden nasıl etkileneceğini tahmin bile edemezsiniz.Sırf eğleneceğim diye tanımadığınız insanları bu kadar etkilemek gerçekten vebal altına girmek oluyor.
kanka benim sınav dönemimde bana neler neler dediler, edilmedik küfür hakaret aşağılama kalmamıştı. çok da takmamak gerekiyor, şimdi hiçbiri ağzını açıp laf yapamıyolar
-
Değil tercih dönemi, üniversite seçimlerinden sonra bile tavsiye almamak lazım bu forumdan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o “takmama” olayını herkes yapamıyor mesela sorun orada zaten o yüzden yazarken iki hatta üç kere düşünerek yazın dedim.Kişide kaygı bozukluğu hastalığı varsa çok düşünme yani overthinking varsa ve o insana hevesini kırıcı,alaycı bir tutumla yaklaşılırsa inanın ne derseniz diyin fark etmiyor.Hastalığının ilerlemesine vesile olmuş oluyorsunuz.
Bazılarının yazdıkları şeyleri görünce şaşıp kalıyorum.Tabii gerçekte bu kadar rahat düşündüklerini söyleyebildiklerini düşünmüyorum.Sanal ortamda olmanın da verdiği rahatlıkla eğleniyorlar ama nasıl bir vebal altına girdiklerinin farkında olmuyorlar.
herkes bir gün kaybolacak
-
İlk paragrafta kendimi okudum resmen
+1
ANALLAŞÖDLSŞSLSAPDÖĞSŞAPXÖSİÖDLAÖSŞSÇŞÖDÇSÖDLÖSLDMSLDÖDŞÖALDÖAĞİAÜAÇSŞÖDKAŞŞSĞÇAĞDÖALAŞĞDÖAPŞAÜŞALSMAĞAŞDĞAİŞŞSÇAŞAŞ
İlk günden beri buradayız!
-
Buradayız
Ne güzel yazmışım be tekrar niye buradayım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam ben de uzun süre girmedim ve yakın zamanda da galiba hesabı sileceğim çünkü gerçekten eski ortam yok.Birbirine yardım eden,motive eden,iyi niyetli insanlar azaldı gibi.
Uzun süre girmeme konusunda kendi nedenlerim şöyleydi:Çok iyi yapanları görüyordum bu kendimle kıyaslama yapınca çok üzüyordu beni,bazı niyeti kötü insanlar ne yaşadığımı bilmeden hakkımda ilginç şekilde kanıya varabiliyorlardı eleştiri yapabiliyordu beni nasıl etkileyeceğini bilmeden vb. durumlardan ötürü uzaklaştım. Son olarak şunu söyleyeceğim dostlar bir şey yazarken iki hatta üç kere düşünün.Yanıt vereceğiniz kişinin yaşadıklarını,psikolojisini,yazacağınız şeyden nasıl etkileneceğini tahmin bile edemezsiniz.Sırf eğleneceğim diye tanımadığınız insanları bu kadar etkilemek gerçekten vebal altına girmek oluyor. |
Bazıları trollerden dolayı sonuçlar açıklanana kadar gelmiyor ondan olabilir
|
Hocam o “takmama” olayını herkes yapamıyor mesela sorun orada zaten o yüzden yazarken iki hatta üç kere düşünerek yazın dedim.Kişide kaygı bozukluğu hastalığı varsa çok düşünme yani overthinking varsa ve o insana hevesini kırıcı,alaycı bir tutumla yaklaşılırsa inanın ne derseniz diyin fark etmiyor.Hastalığının ilerlemesine vesile olmuş oluyorsunuz. Bazılarının yazdıkları şeyleri görünce şaşıp kalıyorum.Tabii gerçekte bu kadar rahat düşündüklerini söyleyebildiklerini düşünmüyorum.Sanal ortamda olmanın da verdiği rahatlıkla eğleniyorlar ama nasıl bir vebal altına girdiklerinin farkında olmuyorlar. |
Ciddiye alınmaması gerekenleri nasıl belirledin sayıları çok fazla çünkü xd
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X