Şimdi Ara

install.wim boyut sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Üretici tarafindan Lenovo marka Laptoplar icin OneKey Recovery var, Bunun icerisinde ki install.wim boyutu 3,42 GB (3.674.887.276 Bytes) icerisin de Appsler, upgrade yok.. Ben yeni bir sürüm olan Windows 11 Pro install.wim dosyasini nasil kücültebilirim Auidit Mode ile install.wim aliyorum fakat boyu 4,5 veya 5 GB büyük oluyor ve bunu USB icerisine atamiyorum Bu konuda yardimci olabilecek bir arkadas yol gösterebilir mi?

• Bir kaç yöntemi var, wim dosyası olarak değilde esd olarak alırsanız yüzde 30 daha küçük olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .esd sanirim olmaz cünkü bende ki dosya .wim uzantili... Her yerde aramama ragmen hic bir bilgiye rastlamadim...

• Tamam. install.wim olarak aldığın imajı .esd formatına çevireceksin. Olay budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrRush hocanın dedigi gibi esd yaparsın yada,

RUFUS İLE ATARSIN

iso 4gb alti ise fat32, 4 gb fazla ise oto olarak ntfs olarak yada large fat32 kendi oto olarak ayarlar

install.wim boyut sorunu

install.wim boyut sorunu

install.wim boyut sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Mayıs 2024; 7:50:54 >

• MrRush kullanıcısına yanıt

hocam tnctr ile alakanız var mı?

oradan hatırlıyorum sanki..

hatta 320kpbs free mp3 konunuz vardı galiba..

• Cevaplar icin sagolun arkadaslar, Sanirim ben tam olatak anlatamadim... Konu wim veya esd uzanti degil...

Lenovo Recovery icin elimde install.wim dosyasi var ve icerisinden Tüm Appsler silinmis ve boyutunu düsürmüsler eger incelemek isterseniz bir yere Upload edebilirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.