Şimdi Ara

'installer can't find atheros AR81 Family ethernet controller on your system'' YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, bilgisayar ethernet kartını görmüyor normalde düne kadar çalışıyordu aniden görmemeye başladı..Yardım lütfen..

Hata : 'installer can't find atheros AR81 Family ethernet controller on your system''

• Bir bilen yok mu ?
  • güncelleştirmelerle ilgili bir sorun diye düşünüyorum windows 7 kullanıyorsan bir güncellemeleri denetle bakalım
  • Şu linkde bulunan sürücüleri dener misiniz?

installer can't find Atheros AR81 Family Ethernet controller on your system
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Beyler, bilgisayar ethernet kartını görmüyor normalde düne kadar çalışıyordu aniden görmemeye başladı..Yardım lütfen..

Hata : 'installer can't find atheros AR81 Family ethernet controller on your system''

- Driver'inizi Güncelleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 2 Eylül 2013; 10:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervanooo

güncelleştirmelerle ilgili bir sorun diye düşünüyorum windows 7 kullanıyorsan bir güncellemeleri denetle bakalım

Bilgisayar ethernet kartını görmüyor internet yok güncelleştirmeleri nasıl denetlicem ?.
  • Başka bir bilgisayardan yukarıdaki sürücüyü USB belleğe kaydedin, eşinizden dostunuzdan rica edin iki dakika müsade etsinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Şu linkde bulunan sürücüleri dener misiniz?

installer can't find Atheros AR81 Family Ethernet controller on your system

Benim denemediğim dosya kalmadı verdiğin linkteki sürücüyü yükledim yine aynı hatayı veriyor..

installer can't find atheros AR81 Family ethernet controller on your system''

• quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Başka bir bilgisayardan yukarıdaki sürücüyü USB belleğe kaydedin, eşinizden dostunuzdan rica edin iki dakika müsade etsinler

Sen güncelleştirmeleri denetle dedin ... yukarıdaki sürücüyü kaydet yükle demedim. o dediğini yapmayı bende biliyorum
  • Hiç olumlu bir sonuca varamazsan kart rahmetine kavuşmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrd.Stark

Hiç olumlu bir sonuca varamazsan kart rahmetine kavuşmuştur.

Anakart yeniydi nasıl böyle bir şey oldu anlamadım .s
  • Hocam ethernet kartınız varmış sorun onda anakartla işimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrd.Stark

Hocam ethernet kartınız varmış sorun onda anakartla işimiz yok

ethernet kartım anakart üzerinde on board ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

quote:

Orijinalden alıntı: mervanooo

güncelleştirmelerle ilgili bir sorun diye düşünüyorum windows 7 kullanıyorsan bir güncellemeleri denetle bakalım

Bilgisayar ethernet kartını görmüyor internet yok güncelleştirmeleri nasıl denetlicem ?.

kablolu bağlanmayı dene ? kablo yoksa ucuz bişey zaten eğer kartın yanmışşa usb wireless adaptörler iyileri 30 lira falan ben onlardan kullanıyorum gayette memnunum kablo varsa kabloyla güncelleştirmeleri dene kablo yoksa hiç uğraşma bir adet usb wireless adaptör edin
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ.
  • Aynı sorun bende de var ama nete giriyorum fakat bulamadım ar81 family i... Pc casper Nirvana cna serisi yardımcı olun lütfen... Enthernet driverını yükleyince uyarı veriyo Atheros AR81 Family bulunmadı diye nerden nasıl indirecem.
  • Kanser oldum şu çözümü bulamadım. Çözen arkadaş çözümü lutfen soylesin..
  • çözebilen bir arkadaşımız yokmu ya ne lanet olasıca birşey bu!!!!
  • Çözmüşsün de keşke bizi de bilgilendirseydin nasıl çözüldüğüyle ilgili. Aynı sorunu yaşayanlar olacaktır değil mi mesela benim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.