Şimdi Ara

installer'dan iPhone 1.1.3 için Türkçe Dili yükleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tekrar ing.'e döndüğümde dier türkçeleştirme gibi bazı ikonlar yine Türkçemi kalıyo; tarih... vs. gibi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

tekrar ing.'e döndüğümde dier türkçeleştirme gibi bazı ikonlar yine Türkçemi kalıyo; tarih... vs. gibi ?

Hay›r
  • Teşekkurler emeğiniz için
  • Selam !

Açıkcası ben düşünmedim yüklemeyi ama Amerikadan Iphone getirtmiş bir arkadaşımın annesi ve babası Türkçe olsaydı keşke daha rahat kullanırdık dediler. Gerçi ikisi de İngilizce biliyorlar ama tercih meselesi. Benim de aklıma niffob'un başarılı çevirisi geldi. Ekledim resource olarak yükledim çat diye. Çok sevindiler. Ben de bu yüzden teşekkür etmeden geçmek istemedim niffob'a! Sonuçta hakkını yememek lazım insanların :)

Ama birşey merak ediyorum, ne kadar sürdü bu çeviri toplamda acaba? Kaç tane dosyayı açıp değiştirmek zorunda kaldın?

Neyse tekrar teşekkür ederim, ellerine sağlık.
  • Saymadım ama 100'den fazla dosya üzerinde çalışmışımdır.

Bir buçuk haftada Türkçeleştirdim. Saat olarak bakarsak 15 saat üzerinde çalışılmıştır. Tabi installer'a yüklemek hariç.

quote:

Orjinalden alıntı: kivanck

Selam !

Açıkcası ben düşünmedim yüklemeyi ama Amerikadan Iphone getirtmiş bir arkadaşımın annesi ve babası Türkçe olsaydı keşke daha rahat kullanırdık dediler. Gerçi ikisi de İngilizce biliyorlar ama tercih meselesi. Benim de aklıma niffob'un başarılı çevirisi geldi. Ekledim resource olarak yükledim çat diye. Çok sevindiler. Ben de bu yüzden teşekkür etmeden geçmek istemedim niffob'a! Sonuçta hakkını yememek lazım insanların :)

Ama birşey merak ediyorum, ne kadar sürdü bu çeviri toplamda acaba? Kaç tane dosyayı açıp değiştirmek zorunda kaldın?

Neyse tekrar teşekkür ederim, ellerine sağlık.

• niffob kardeş walla ellerine sağlık bende senin türkçe programını kullanıyorum konu açılmış teşekkür etmek istedim.Hem yüklemesi çok kolay hemde çok kapsamlı.Teşekkürler.
  • niffob server da problem mi var
  • Herhangi bir sorun yok.

Yoğunluktan tıkanma olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: yasinrahan

niffob server da problem mi var
  • birii adım adım anlatabilir mi acaba nasıl yüklüyeceğimi

installer kısmından source ye giriyorum ama link ekleme falan yok

iphoneumu yeni kırdım acaba başka işlem mi yapmam gerekiyor :(
  • Detaylı anlatım burada.
    Niffob.com

quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

birii adım adım anlatabilir mi acaba nasıl yüklüyeceğimi

installer kısmından source ye giriyorum ama link ekleme falan yok

iphoneumu yeni kırdım acaba başka işlem mi yapmam gerekiyor :(
  • ben 1.1.4 te denedım orndada sorunsuz calısıo
  • Arkadaşlar derdimi anlatamıyorum galiba

link ekleme nasıl oluyor iphone da öyle bişi bulamıyorum
    detaylı anlatıyor diye verdiğiniz linkte '' linki ekleyin'' diyor.

ben linki nasıl ekleyeceğimi iblimyorum
  • ben bunu yukledim ama tarih neden Turkce olmadi ki???
  • slm niffob kardeşim. defalarca denedim ama klavyem benimde tr olmadı. şunlar uygulandı:

1. iphone türkçe kategorisi altındaki türkçe q klavyeyi yüklemeye çalıştım hata verdi.
    2. restart edip aynı işlemi uyguladım olmadı.
    3. acaba installer da mı bi arıza var deyip başka uygulamalar yüklemeyi denedim. herhangibir sıkıntı yok. programlar kuruluyor, kaldırılıyor.
    4. bir sitede niffob'a ait source'u silip tekrar girmeyi deneyin. ardından kurulumu yapın diyordu. denedim ama malesef. yine aynı.

biraz öncede niffob.com a girmek istedim. sayfa görüntülenmiyor dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.