tekrar ing.'e döndüğümde dier türkçeleştirme gibi bazı ikonlar yine Türkçemi kalıyo; tarih... vs. gibi ?
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
tekrar ing.'e döndüğümde dier türkçeleştirme gibi bazı ikonlar yine Türkçemi kalıyo; tarih... vs. gibi ?
Hay›r
Teşekkurler emeğiniz için
Selam !
Açıkcası ben düşünmedim yüklemeyi ama Amerikadan Iphone getirtmiş bir arkadaşımın annesi ve babası Türkçe olsaydı keşke daha rahat kullanırdık dediler. Gerçi ikisi de İngilizce biliyorlar ama tercih meselesi. Benim de aklıma niffob'un başarılı çevirisi geldi. Ekledim resource olarak yükledim çat diye. Çok sevindiler. Ben de bu yüzden teşekkür etmeden geçmek istemedim niffob'a! Sonuçta hakkını yememek lazım insanların :)
Ama birşey merak ediyorum, ne kadar sürdü bu çeviri toplamda acaba? Kaç tane dosyayı açıp değiştirmek zorunda kaldın?
Neyse tekrar teşekkür ederim, ellerine sağlık.
Saymadım ama 100'den fazla dosya üzerinde çalışmışımdır.
Bir buçuk haftada Türkçeleştirdim. Saat olarak bakarsak 15 saat üzerinde çalışılmıştır. Tabi installer'a yüklemek hariç.
quote:
Orjinalden alıntı: kivanck
Selam !
Açıkcası ben düşünmedim yüklemeyi ama Amerikadan Iphone getirtmiş bir arkadaşımın annesi ve babası Türkçe olsaydı keşke daha rahat kullanırdık dediler. Gerçi ikisi de İngilizce biliyorlar ama tercih meselesi. Benim de aklıma niffob'un başarılı çevirisi geldi. Ekledim resource olarak yükledim çat diye. Çok sevindiler. Ben de bu yüzden teşekkür etmeden geçmek istemedim niffob'a! Sonuçta hakkını yememek lazım insanların :)
Ama birşey merak ediyorum, ne kadar sürdü bu çeviri toplamda acaba? Kaç tane dosyayı açıp değiştirmek zorunda kaldın?
Neyse tekrar teşekkür ederim, ellerine sağlık.
niffob kardeş walla ellerine sağlık bende senin türkçe programını kullanıyorum konu açılmış teşekkür etmek istedim.Hem yüklemesi çok kolay hemde çok kapsamlı.Teşekkürler.
niffob server da problem mi var
Herhangi bir sorun yok.
Yoğunluktan tıkanma olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: yasinrahan
niffob server da problem mi var
birii adım adım anlatabilir mi acaba nasıl yüklüyeceğimi
installer kısmından source ye giriyorum ama link ekleme falan yok
iphoneumu yeni kırdım acaba başka işlem mi yapmam gerekiyor :(
1. iphone türkçe kategorisi altındaki türkçe q klavyeyi yüklemeye çalıştım hata verdi. 2. restart edip aynı işlemi uyguladım olmadı. 3. acaba installer da mı bi arıza var deyip başka uygulamalar yüklemeyi denedim. herhangibir sıkıntı yok. programlar kuruluyor, kaldırılıyor. 4. bir sitede niffob'a ait source'u silip tekrar girmeyi deneyin. ardından kurulumu yapın diyordu. denedim ama malesef. yine aynı.
biraz öncede niffob.com a girmek istedim. sayfa görüntülenmiyor dedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme