Bildirim
installer'dan iPhone 1.1.3 için Türkçe Dili yükleyin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Niffob seni ilk kutlayan ben olmak istiyorum eline gozune saglik.
tesekkurler -
2. Tebrikte benden. Ahmet in iPhonu 1.1.3 yapmissinız. Darısı başımızaquote:
Orijinalden alıntı: erdincm
Niffob seni ilk kutlayan ben olmak istiyorum eline gozune saglik.
tesekkurler -
teşekkürler..quote:
Orijinalden alıntı: CoolCat2019
2. Tebrikte benden. Ahmet in iPhonu 1.1.3 yapmissinız. Darısı başımıza
Alıntıları Göster -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: mygokhan
teşekkürler..
Alıntıları Göster
öncelikle bu çalismanizdan dolayi sizi tebrik ederim. Bende 1.1.3 iphone'numu sizin yöntem ile türkçe yaptim. Yasadigim problem ikon isimleri çikmiyor, ana menüde bulunan ikonlarin altlarinda yazmasi gereken isimleri yazmiyor.
Türkçe klavyeyi yükledim ama nasil çikarticam ? Su an iphone'dan yaziyorum ve klavye hala ingilizce yazim hatalarindan anlayabilirsiniz.
Genel ayarlardan tarih ve saat kismina dokununca ana menüye dönüyor.
Yasadigim problemler bunlar, Niffob çözüm için yardimci olabilirseniz sevinirim tsk.
Not: ben emirisim arkadasimizin 1.1.3 tr'sini yüklemis ve sadece tarih ve saat ayarinda sorun yasadim belki düzelir düsüncesi ile sizin tr'yi üzerine kurdum ama olmadi. Hata bir iken üç oldu.
Sagilarimla
-
Walla benimde klavyeyle ilgili bir sorunum war ne zaman türkçe klavyeyi seçsem bir kaç harf yazdıktan sonra kapanıyor ana menüye dönüyor.quote:
Orijinalden alıntı: dryman72
Merhaba,
öncelikle bu çalismanizdan dolayi sizi tebrik ederim. Bende 1.1.3 iphone'numu sizin yöntem ile türkçe yaptim. Yasadigim problem ikon isimleri çikmiyor, ana menüde bulunan ikonlarin altlarinda yazmasi gereken isimleri yazmiyor.
Türkçe klavyeyi yükledim ama nasil çikarticam ? Su an iphone'dan yaziyorum ve klavye hala ingilizce yazim hatalarindan anlayabilirsiniz.
Genel ayarlardan tarih ve saat kismina dokununca ana menüye dönüyor.
Yasadigim problemler bunlar, Niffob çözüm için yardimci olabilirseniz sevinirim tsk.
Not: ben emirisim arkadasimizin 1.1.3 tr'sini yüklemis ve sadece tarih ve saat ayarinda sorun yasadim belki düzelir düsüncesi ile sizin tr'yi üzerine kurdum ama olmadi. Hata bir iken üç oldu.
Sagilarimla
Alıntıları Göster
-
ıstalll ettım de makınanın ıcınden nereden turkce dılını sececegım onu bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: Emr²
Walla benimde klavyeyle ilgili bir sorunum war ne zaman türkçe klavyeyi seçsem bir kaç harf yazdıktan sonra kapanıyor ana menüye dönüyor.
Alıntıları Göster
yardım pls...... -
hallettım :Dquote:
Orijinalden alıntı: desiz
ıstalll ettım de makınanın ıcınden nereden turkce dılını sececegım onu bulamadım
yardım pls......
Alıntıları Göster -
eline sağlık arkadaşım sorunsuz çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: desiz
hallettım :D
Alıntıları Göster -
Yardım ve sorunları gidermek için niffob.сom sitesine bakarsanız sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: aliemreulan
eline sağlık arkadaşım sorunsuz çalışıyor
Alıntıları Göster
İkon isimleri başka bir program ile alakalı olabilir.
Klavye için son sürümleri yükleyin. -
helal olsunquote:
Orijinalden alıntı: Niffob
Yardım ve sorunları gidermek için niffob.сom sitesine bakarsanız sevinirim.
İkon isimleri başka bir program ile alakalı olabilir.
Klavye için son sürümleri yükleyin.
Alıntıları Göster -
hocam sağol süperde nokta temasıyla bı uyuşmazlığı var. Çözersen tam süper olacak -
ellerine sağlık. çok güzel çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: CanTasci
hocam sağol süperde nokta temasıyla bı uyuşmazlığı var. Çözersen tam süper olacak -
quote:
hocam sağol süperde nokta temasıyla bı uyuşmazlığı var. Çözersen tam süper olacakquote:
Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
hocam sağol süperde nokta temasıyla bı uyuşmazlığı var. Çözersen tam süper olacak
Ben kullanıyorum bir sorun gözükmüyor. Nasıl bir uyuşmazlık var? Belirtirsen çözümüne bakarım. -
1.1.3 sürüm weather düzeltmesi yüklü smb 3.1 son üç özellik dışında hepsi açık. anlamadım hala göstermiyorquote:
Orijinalden alıntı: Niffobquote:
hocam sağol süperde nokta temasıyla bı uyuşmazlığı var. Çözersen tam süper olacak
Ben kullanıyorum bir sorun gözükmüyor. Nasıl bir uyuşmazlık var? Belirtirsen çözümüne bakarım.
Alıntıları Göster
-
quote:
1.1.3 sürüm weather düzeltmesi yüklü smb 3.1 son üç özellik dışında hepsi açık. anlamadım hala göstermiyor
Alıntıları Gösterquote:
1.1.3 sürüm weather düzeltmesi yüklü smb 3.1 son üç özellik dışında hepsi açık. anlamadım hala göstermiyor
113'e geçeince bende de o sorun oldu. Weather ikon düzelmeyi tekrar yükleyip yeniden başlatınca düzelmişti. Bir dene.
-
yok hocam sorunu anladim. Yaptigin turkce dil paketinden kaynaklaniyor. Kucuk bir duzeltmeyle asabiliriz gibime gelio. Bu arada dil paketi harbiden muthis hocam eline koluna saglikquote:
113'e geçeince bende de o sorun oldu. Weather ikon düzelmeyi tekrar yükleyip yeniden başlatınca düzelmişti. Bir dene.
Alıntıları Göster
-
quote:
yok hocam sorunu anladim. Yaptigin turkce dil paketinden kaynaklaniyor. Kucuk bir duzeltmeyle asabiliriz gibime gelio. Bu arada dil paketi harbiden muthis hocam eline koluna saglik
Alıntıları Gösterquote:
yok hocam sorunu anladim. Yaptigin turkce dil paketinden kaynaklaniyor. Kucuk bir duzeltmeyle asabiliriz gibime gelio. Bu arada dil paketi harbiden muthis hocam eline koluna saglik
Nedir sorun
-
fotoğraflar yerine diğer türkçe paketinde her ne yazıyorsa onu yazmak :Dquote:
Nedir sorun
Alıntıları Göster
ya ben smb yi sildim en baştan hocam :D -
quote:
fotoğraflar yerine diğer türkçe paketinde her ne yazıyorsa onu yazmak :D
ya ben smb yi sildim en baştan hocam :D
Alıntıları Gösterquote:
fotoğraflar yerine diğer türkçe paketinde her ne yazıyorsa onu yazmak :D
ya ben smb yi sildim en baştan hocam :D
Resimler yazıyordu. Ancak bu bölümü o tam karşılamıyor. O yüzden Fotoğraflar yazdım.
Benzer içerikler
- app store uygulama indiremiyorum
- iphone okunmamış mesaj var görünüyor ama görünürde yok
- iphone çift whatsapp
- turkcell arama bekletme
- whatsapp"ta profil resmi yok ama çevrimiçi
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X