Şimdi Ara

installous hata api error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açtığımda hiçbirşey bulmuyor homeda please update the hackulous resources package via cydia it contains fixes that allow you to download from websites such as bayfiles ,oron, and uploading yazıyor ne yapmam lazım
    installous 4 jb 5.0.1 iphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 2 Şubat 2012; 22:42:25 >

• yardım görsel ekledim(internetten buldum)
     installous hata api error
  • yapmanız gereken cydia içinden changelog a girip hackulous source unu update etmektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

yapmanız gereken cydia içinden changelog a girip hackulous source unu update etmektir..

nasıl yapacağım changes bölümüne girdim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

yapmanız gereken cydia içinden changelog a girip hackulous source unu update etmektir..

http://cydia.hackulo.us source u ekli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

http://cydia.hackulo.us source u ekli mi?

evet sildim tekrar ekledim hata verdi dosyalar yüklü olduğu için ama duruyor ekli

• installous u ordan yuklediyseniz apple sync ve installousu kaldirin source silin tekrar source ekleyip installous 4 u yukleyin, source ekli degilse hackuloustan yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    WhatsApp Outdated Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

installous u ordan yuklediyseniz apple sync ve installousu kaldirin source silin tekrar source ekleyip installous 4 u yukleyin, source ekli degilse hackuloustan yukleyin

aynı hata
  • Bende de ayni
  • valla başka birşey gelmiyor aklıma, ama SS'taki hatayı okuyunca bunu söylüyor.. changesde update gözükür kırmızı renkli hatta changes üzerinde kırmızı 1 yada kaç update varsa o sayı yazar ve güncellersiniz.. ignore falan etmiş olmayasınız?
  • quote:

valla başka birşey gelmiyor aklıma, ama SS'taki hatayı okuyunca bunu söylüyor.. changesde update gözükür kırmızı renkli hatta changes üzerinde kırmızı 1 yada kaç update varsa o sayı yazar ve güncellersiniz.. ignore falan etmiş olmayasınız?

ayarlarıyla oynamadım
  • cydia ilk açılışta tepede update package reload işlemleri yapıyor onları iptal etmeyin yapsın o zaman changes da gözükür :) valla aklıma başka bir çözüm gelmiyor..
  • Upgrade yaptim ben yine acilmiyor
  • aa dikkatimi çekti de bende de o yazı çıkmış.. bende çalışıyordu şu an bende de çalışmıyor.. sorun sizde veya bizde değil hackulous'u beklicez..
  • quote:

aa dikkatimi çekti de bende de o yazı çıkmış.. bende çalışıyordu şu an bende de çalışmıyor.. sorun sizde veya bizde değil hackulous'u beklicez..

iyi o zaman rahatladım yapılacak herşeyi denedim.Ben cydiadan flash yükledim flash işe yaramayınca sildim ondan oldu sandım
  • Sorunu çözebilen var mı?
  • installous a apple id ve şifrenizi girin...
    çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

installous a apple id ve şifrenizi girin...
    çözülüyor

bende onu girmeden de gece oyunları bulmaya başlamıştu ana ekranda değişen birşey yok.
    birde oyunu indirme linkine tıkladığımızda bazı oyunlarda download failed unexpected content hatası veriyor oyunu başka bir yerden yükleyemez miyiz
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 3 Şubat 2012; 10:15:42 >
  • Arkadaslar dun gece apptrackr cokmustu, su an calisiyor yani sizde bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Arkadaslar dun gece apptrackr cokmustu, su an calisiyor yani sizde bir sorun yok.

Ama ana ekran aynı şekilde sorunlu ve durduk yere hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 3 Şubat 2012; 11:14:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.