Şimdi Ara

Installous'ta WhatsApp Invalid IPA hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Cihazım iPod touch 4g iOS6 Tethered JB var. Installous kurdum ve önce Cydia'dan Whatspad tweak'ini kurdum. Ardından Installous'ta Whatsapp ı indirip kurmaya çalıştığımda Invalid IPA hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

• İpodda whatsapp oluyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

İpodda whatsapp oluyormuydu

Jailbreak ile mümkün, iOS 5.1.1'de untethered JB ile yapmıştım ve uzun süre kullandım. Fakat şuan bu hatayla kafayı yiyorum 2 saat oldu araştırıyorum..
  • SORUNU ÇÖZDÜM.
    Installous'u halledemedim fakat uygulamaları yüklemenin farklı bir yolunu buldum.
    pp25 ve i-FunBox adlı programlar ile Whatsapp'i iPod Touch 4g ye kurdum.
    Detaylı bilgi için programların kullanımlarını google'da arayın, gayet kullanışlı ve bilgisayar üzerinden yönetimli olarak çalışıyor. Installous'ta Invalid IPA hatası alanlar bu şekilde yüklemek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

SORUNU ÇÖZDÜM.
    Installous'u halledemedim fakat uygulamaları yüklemenin farklı bir yolunu buldum.
    Detaylı bilgi için programların kullanımlarını google'da arayın, gayet kullanışlı ve bilgisayar üzerinden yönetimli olarak çalışıyor. Installous'ta Invalid IPA hatası alanlar bu şekilde yüklemek zorunda.

Zorunda degil.Baska yontemde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

SORUNU ÇÖZDÜM.

Zorunda degil.Baska yontemde var.

Yöntemini söylersen de sevinirim..
  • Bende ipodtouch5 kullanıyorum. Bilindiği gibi JB yok. Bu şekilde PP25den whatsapp yüklersem kullanabilme şansım var mıdır?

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.