ios 5.1.1 yüklü jalbreak yapıldı 3gs var bende installous 5 yükledim ve navionics europe yi yüklemek için arattırıyorum buluyor dowload ed diyorum ama tek link buluyor marine europe 2.5.6
altta uploading.com ona tıklıyorum
indirme başarısız : beklenmedik içerik hatası veriyor diğer uygulamalarda birkaç tane ek link çıkıyor ama bu programda yok nasıl indirebilirim alternatif link var mı ve o linki o programa nasıl girebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: NavyCat
Şimdi o uygulamaya Installous'tan gir. download'a basmadan sağ üstte bir işaret ver ona bas copy link'e bas. Sonra onu iPhone üzerinden o linki yapıştırarak tweet at örneğin. Bilgisayardan o linke gir. Oradan seç ve indir. Sonra iPhone'u bilgisayara bağla ve iTools ile uygulamayı iPhone'a at.
Denizcem teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: forumerk
quote:
Şimdi o uygulamaya Installous'tan gir. download'a basmadan sağ üstte bir işaret ver ona bas copy link'e bas. Sonra onu iPhone üzerinden o linki yapıştırarak tweet at örneğin. Bilgisayardan o linke gir. Oradan seç ve indir. Sonra iPhone'u bilgisayara bağla ve iTools ile uygulamayı iPhone'a at.
Denizcem teşekkürler
Yada apptracker.cd adresinden yapabilirsiniz. Çünkü installous'un kaynağı ora. Okuduysanız alıntılayın sileyim çünkü konunuz başlı başına kural dışı (korsancılık)
Ordan direk pc ye atıcam sanırım telefon üzerinden halledemiyeceğim.teşekkürler.