Şimdi Ara

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
4
Favori
21.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de iptal oldu.
  • Sipariş iptal allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları

• carpediem2012 C kullanıcısına yanıt
    Bence bunlar bizim siparisleri ya unuttu yada gormezeen geliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Benim flodaki siparişim duruyor. İnşallah iptal edilmez. :(
    Flo siparişimi şimdi iptal etmiş günlerce bekleterek. Aşağılık bunlar. Bunlardan mal alıyoruz yıllardır,

İkiside aynı mal instreet flo
  • Kargolanan ürün varmı arkadaşlar ?

• Flo an itibariyle siparisimi iptal etmis bulunuyor.

Simdi sirada THH var. Ikisinide birden THH'ye verecegim

• Hem Flo Hem de Instreet'den aldığım iki siparişimde iptal edildi.
    İkisi içinde THH'ye E-Devlet üzerinden dilekçe doldurdum.

Siparişi iptal olan her arkadaş lütfen E-Devlet üzerinden THH Dilekçesi doldursun.
    Oldukça kolay doldurması ve toplamda 2-3 dakikanızı alıyor.
  • Bu flo hep aynısını yapıyor. Kendi çek vs tanımlıyor sonra ürünü bir şekilde göndermiyor.
    İlk defa bende thh ye başvurdum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palavracısı bunlar,

23.01.2019 tarihinde oluşturduğunuz ............ numaralı siparişinizi size ulaştıramadığımız için özür dileriz. Siparişiniz operasyon sürecimizde kalite kontrol kriterlerimizden geçememiş ve iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Anlayışınızı ...
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Bu kadar insanınki mi kaliteden geçemedi arkadaş. Tam bir yalan dolan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenzaburo

Bu kadar insanınki mi kaliteden geçemedi arkadaş. Tam bir yalan dolan
    Tüketici hakem heyeti şikayetimde kaliteden geçmedi dedikleri ayakkabıyı istediğimi belirteceğim . El mi, yaman bey mi yaman görecekler
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Abi eticaret platformları hep aynı numarayı uygulamaya başladı.

Korayspor'dan baya uyguna skechers ayakkabı almıstım. onlarda aynı muhabbeti yaptılar.

Flo ve Instreet'den ayakkabı alan ve iptal edilen herkes THH dilekçesi doldursun.
  • Flo fırsatını paylaştım belki bir ihtimal diye ama iyi ki bunların vukuatlı olduğunu da belirttim, şansınızı deneyebilirsiniz dedim.Ben zaten bunlardan birşey alarak şansımı zorlamıyorum.Siparişi iptal edilenlerden fırsatı paylaştığım için özür diliyorum.Bir daha FLO dan asla fırsat paylaşmam..
    Arkadaş 1 kuruş bile kar ediyorsan gönder nolacak! Sevindir insanları...İtibarını kaybetmektense para kaybetmeyi tercih edemeyen bir firma bu FLO.
  • Üçkağıtçılar keen bot linki yoktu floda şimdi hepsi bitmiş olarak link koymuşlar
  • Süreç nasıl işliyor, simdi bunlar parayı kredi kartına iade ediyorlar degil mi? THH dan olumlu sonuç çıkarsa bu sefer ayni ücreti vererek urunu satın mi alıyoruz?

• Kalite kontrolden geçmedi diye mesaj atmışlardı, kalite kontrolden geçmeyen ürünümü istiyorum dedim. Bu sefer tedarik edilememektedir diye mesaj attılar. Dolandırıcı mı bunlar ayak üstü yalanlar hepsi elimde yalanların tüketici hakem heyetine verdim . Bu firma çok büyük ceza almalı !!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Kalite kontrolden geçmedi diye mesaj atmışlardı, kalite kontrolden geçmeyen ürünümü istiyorum dedim. Bu sefer tedarik edilememektedir diye mesaj attılar. Dolandırıcı mı bunlar ayak üstü yalanlar hepsi elimde yalanların tüketici hakem heyetine verdim . Bu firma çok büyük ceza almalı !!!!!!!!!
    Kontrolden geçmedi muhabbeti tamamen yalan.

• 5 iptal vardı. Var mı hakemlerden bi haber?

• Benim FLO THH şikayetim karara bağlandı gözüküyor. Mektubu alınca sonucu paylaşacağım. Mektubu ulaşan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.