Şimdi Ara

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
4
Favori
21.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İptal edilen siparişler için tekrardan THH'ye başvuruda bulunacağımı söyledim..
    Biraz sizin ikna kabiliyetinize kalıyor..Veya karşınızdaki kişinin anlayışına..
    Kolay gelsin arkadaşlar
  • Bana da bugün instreetden aldığım ürün için 482 TL tüm ürünlerde geçerli verdiler flo da var dedim onun için aranacaksiniz dedi birini aldık 30 temmuz son kullanma tarihli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castîel

Bana da bugün instreetden aldığım ürün için 482 TL tüm ürünlerde geçerli verdiler flo da var dedim onun için aranacaksiniz dedi birini aldık 30 temmuz son kullanma tarihli
    Onlar mı aradı siz mi aradınız bü gün mh yi aradım 10 dk bekledim açan olmadı

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Mail atmıştım geçen hafta anca döndüler

• quote:

Mail atmıştım geçen hafta anca döndüler
    Bende akşamüstü 1 dk bekleme süreniz var dedikten 10 dk bekledikten sonra görüştüm mh ile. Yetkililere aktarıyorum bilgilerinizi dedi.
    Bakalım ne zaman geri dönecekler bekliyorum.

• Bana iki hafta önce 360 TL alt limitsiz neredeyse her üründe geçen kod verdiler bir haftadır kod kullanılamıyordu durumu ilettim pazartesi günü, demin dönüş yaptılar kullanabilirsiniz şu an kuponu ancak sadece Keen markalı ürünlerde geçerli dediler bot gibi konuşuyor müşteri hizmetleri ne söylesem delirdim ben de artık ne yapacağımı bilmiyorum şu an gerçekten. Hakem heyeti kararı çıkalı 2 ay oluyor hala çözülemedi işi sürekli daha da yokuşa sürüyorlar bir türlü çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hauntblast1 -- 5 Temmuz 2019; 18:3:24 >
  • quote:

Bana da bugün instreetden aldığım ürün için 482 TL tüm ürünlerde geçerli verdiler flo da var dedim onun için aranacaksiniz dedi birini aldık 30 temmuz son kullanma tarihli
    Aldınız mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: hauntblast1

Bana iki hafta önce 360 TL alt limitsiz neredeyse her üründe geçen kod verdiler bir haftadır kod kullanılamıyordu durumu ilettim pazartesi günü, demin dönüş yaptılar kullanabilirsiniz şu an kuponu ancak sadece Keen markalı ürünlerde geçerli dediler bot gibi konuşuyor müşteri hizmetleri ne söylesem delirdim ben de artık ne yapacağımı bilmiyorum şu an gerçekten. Hakem heyeti kararı çıkalı 2 ay oluyor hala çözülemedi işi sürekli daha da yokuşa sürüyorlar bir türlü çözüm bulamadım.
    thh kararını nasıl görebilirim?
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hem instreet hem flo çekleri aldım alışverişleri de yaptım

• boyneri şikayet etmiştim karara bağlandı yazıyor ama kararı göremiyorum nerden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

İptal edilen siparişler için tekrardan THH'ye başvuruda bulunacağımı söyledim..
    Biraz sizin ikna kabiliyetinize kalıyor..Veya karşınızdaki kişinin anlayışına..
    Kolay gelsin arkadaşlar
    boyner geçtiğim siparişi göndermedi,iptal etti,thhye başvurdum ret çıkmış ordan da hakkımızı nerde arayacaksak artık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.