Şimdi Ara

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
4
Favori
21.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şimdi kontrol ettim THH'yi. "Savunma İstendi" yazıyor. Herhangi bir karara bağlandı ibaresi yok.

THH'ye başvuran ve herhangi bir sonuç alan varsa yazabilir mi?

Bunun peşini bırakmayalım arkadaşlar. takip edelim.
  • Kenzaburo K kullanıcısına yanıt
    Az önce kontrol ettim, "Karara bağlandı" yazıyor.

Ancak kararın olumlu mu olumsuz mu olduğu belli değil. sanırım adrese posta yoluyla tebligat göndereceklermiş.
  • jazz80 kullanıcısına yanıt
    Hocam tebligat elinize ulaşınca sonucu bildirir misiniz bize? Benimki de şu an savunma geldi aşamasında bakalım bu aşamada ne kadar kalacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen cuma ilçemdeki hakem heyeti telefonla aradı flo paranın iade edildiğine dair dilekçe göndermiş. Para geldi fakat ben ürünün gönderilmesi için başvuru yapmıştım dedim, para iadesi yapılmış flo öyle savunma yapmış dedi arayan kişi. Gelip feragat dilekçesi vermemi istedi. Bugün yarın gideceğim bakalım fakat flo bir şekilde sıyrılmış galiba bu durumdan

• adamların yanına kar kalacak yani.

işe bak.

adamlar kampanya yaptılar. kimseye göndermediler..

3 gün boyunca kampanya yaptılar sonra özür dilemeden iptal ettiler işe bak. kimse hesap soramıyor mu bunlara ?

fiyat hatası olsa 3 gün koskoca 72 saat nasıl fark etmediler.

stok kalmadı ise nasıl koskoca milyonluk şirketin stok sayıcı servis kullanmaz ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazz80 -- 8 Mart 2019; 12:12:35 >
  • Bu nedir şimdi... flo teslim edildi diye açıkça yalan söylemiş...

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam genelde beni thh den ararlar böyle bir cevap geldi doğru mu diye geçen amazonu verdim aynı şekilde amazonda hediye çeki tanimlamisti aradılar tamam çözdük dedim aradiklarinda öyle iptal oldu ben sizin yerinizde olsam peşini bırakmam hatta bana böyle gelsin kesinlikle peşini bırakmam mahkemede itiraz olustururum zaten tüm masrafları geri alıyoruz benim peşini bırakmaya niyetim yok o ayakkabı bana gelecek

• Castîel kullanıcısına yanıt
    Zaten benim anlamadığım da o, hadi flo yalan söyledi hakem heyeti hiç mi araştırmaz dediğiniz gibi en azından bir telefon etseler olay farklı gelişecek.

Başka türlü olumsuz karar falan çıksa belki üstüne düşmezdim ama bu şekilde yalan beyan olunca peşini bırakmam ben de... nihayetinde beni de zan altında bırakmış oluyorlar. Koskoca firmanın düştüğü hale bak.

• Flo bey ne yapıyorsunuz...

Hocam her türlü yardıma açığım benim kararım olumlu gelirse size dosya no atarım gelmezse beraber hareket ederiz bunların yanına kâr bırakmayın ben de bırakmayacağım kimse bırakmasın

Bu bir fiyat hatası olsa özür dilerler belki de uzatmazdik ama hem bilerek yap siteni üste çıkar hem yollama hemde thh ye yalan ibare gönder yaptıklarının cezası olması lazim

• Castîel kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bu şekilde yalan beyanda bulunmaları aslında bir yandan da başvuruların olumlu sonuçlanacağına dair bir ipucu olabilir. Haklı olsalar yalana başvurmaya gerek kalmazdı.

Umarım sizin ve diğer arkadaşların başvurduğu kaymakamlıklar benim Sarıyer kaymakamlığı gibi baştan savma iş yapmaz da en azından telefonla teyit alırlar.

• Thh şikayetini nasıl sorguluyoruz

• vay arkadaşlar adamlar teslim ettik demiş.
    ehani faturası hani sevk irsaliyesi ?_

• quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Bu nedir şimdi... flo teslim edildi diye açıkça yalan söylemiş...

karara bağlandı yazıyor bende..
    kaç gün sürüyor acaba tebliğatın ulaşması ?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    1 haftada geldi benimki.

Aradım ben de hakem heyetini, belge olmadan nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir beyanı, en azından bana bir telefon edebilirdiniz dedim. 1 hafta sonra tekrar inceleyeceklermiş başvurumu falan filan.

• Sizde bir gelişme yok mu arkadaşlar?

Tebligat gelmiş akşam evde okuyacagım. Mesaj atarım

Hâlâ savunma istendi yazıyor 5 şubatta kesin gelmiştir ama bizim thh biraz yavaş nisan da falan bekliyorum ben

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.