Şimdi Ara

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
4
Favori
21.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben vereceğim icra mahkemesine..
    En azından icra masraflarını ödemek zorunda kalacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Ben vereceğim icra mahkemesine..
    En azından icra masraflarını ödemek zorunda kalacaklar
    çok haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 TL altlimitsiz kupon verdiler arkadaşlar kabul ettim ama hata mı yaptım ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

170 TL altlimitsiz kupon verdiler arkadaşlar kabul ettim ama hata mı yaptım ??
    nerden baktınıza acaba kupon verilmesine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncorleone06

nerden baktınıza acaba kupon verilmesine?

Alıntıları Göster
    Beni aradılar teklif yaptılar

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Hata yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Hata yapmışsınız.
    Kuponları kullanmadım ne isteyim ?

İnternet sitelerinden baktığımda KEEN stoklarda var gözüküyor önce ayakkabıyı yok ise muadili veya daha üst modelini size sağlamak zorundalardı.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam tekrar mail atayım kabul etmiyorum diyeyim teklifinizi güzel keen ayakkabılar var sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matias12 -- 19 Haziran 2019; 0:35:43 >
    Maile mi telefon ile dönüş yaptılar süreç nasıl işledi bana da karar yeni geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Castîel

Maile mi telefon ile dönüş yaptılar süreç nasıl işledi bana da karar yeni geldi
    İlk önce karar olumlu gedikten 15 gün bekledim daha sonra mail attım

• Arkadaslar Selam.

Ben de tecrübelerimi aktarayım.

1 tane Flo ve 1 tane Instreet'ten Keen Marka 2 alışverişim oldu. Benim de 2 alışverişim iptal oldu ve iade edildi. THH'ye 2 alışveriş için dosya açtım. ve 2sinde de ben haklı bulundum.

THH'den kararlar evime posta yoluyla taahütlü geldi.

Çağrı merkezini aradım ve elimde THH Kararı var. Bana aynı ürünü aynı fiyattan vermeniz gerekiyor dedim. THH Kararlarını tarayarak musteriiliskileri@flo.com.tr adresine atmamı istediler. Dün sabah maili gönderdim. Bugün saat 15:30'da beni çağrı merkezi Müşteri ilişkilerinden aradılar.
    Flo için 240 TL Instreet için 460 TL'lik toplam 700 TL'lik hediye kodunu telefonda verdiler. Hediye kuponlarının son kullanma tarihi 30 Haziranmış.

Hediye çeklerini kullandığımda herhangi bir sorun olup olmadığı hakkında tekrar bilgi veririm.

Not: THH formunu doldurmamla kararın eve posta ile gelmesi toplam 5 ay sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenzaburo

Arkadaslar Selam.

Ben de tecrübelerimi aktarayım.

1 tane Flo ve 1 tane Instreet'ten Keen Marka 2 alışverişim oldu. Benim de 2 alışverişim iptal oldu ve iade edildi. THH'ye 2 alışveriş için dosya açtım. ve 2sinde de ben haklı bulundum.

THH'den kararlar evime posta yoluyla taahütlü geldi.

Çağrı merkezini aradım ve elimde THH Kararı var. Bana aynı ürünü aynı fiyattan vermeniz gerekiyor dedim. THH Kararlarını tarayarak musteriiliskileri@flo.com.tr adresine atmamı istediler. Dün sabah maili gönderdim. Bugün saat 15:30'da beni çağrı merkezi Müşteri ilişkilerinden aradılar.
    Flo için 240 TL Instreet için 460 TL'lik toplam 700 TL'lik hediye kodunu telefonda verdiler. Hediye kuponlarının son kullanma tarihi 30 Haziranmış.

Hediye çeklerini kullandığımda herhangi bir sorun olup olmadığı hakkında tekrar bilgi veririm.

Not: THH formunu doldurmamla kararın eve posta ile gelmesi toplam 5 ay sürdü.
    Hediye kodlarında sınır ve şart varmı

• Bu hediye ceklerini alırken ürüne ilk ödediğiniz bedeli tekrar kartınızdan cekiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem2012

Bu hediye ceklerini alırken ürüne ilk ödediğiniz bedeli tekrar kartınızdan cekiyorlar mı?
    hayır.

• Yoğunluktan ve süreç ile sinir olmayayim diye THH ye gitmemistim. Gitmek için satın alimdan itibaren bir sure var mi? Yani 60 gün geçmişse gisemezsin gibi mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem2012

Yoğunluktan ve süreç ile sinir olmayayim diye THH ye gitmemistim. Gitmek için satın alimdan itibaren bir sure var mi? Yani 60 gün geçmişse gisemezsin gibi mesela?
    Süre sınırı yok ama 1 yılı geçmesin thh başvuruları

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Hediye kodlarında sınır ve şart varmı

Alıntıları Göster
    Hediye çeklerinde herhangi alt sınır ya da model sınırlaması yok. Ama 30 Haziran'a kadar kullanmam gerektiği söylendi.
    Kullandım bakalım. Ama henüz ürünler gelmedi. Gelince bilgi veririm.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle benim flo maceram sona erdi..
    3 adet siparişim içim 320+320+380 TL'lik 3 adet çek tanımlandı..Sadece Keen markalı ürünlerde kullanabileceğim söyledi ki amacım da Keen almaktı..20 günlük bekleme süresi sonrasında siparişler tekrardan iptal edildi..
    Telefon ile karşılıklı restleşmeler sonrasında çekleri ''Tüm ürünlerde geçerli'' hale getirdiler..
    Tekrardan çekin biri ile Keen marka bot siparişi verdim..Kalan çekler ile de çeşitli markalardan Valiz-Kemer-Çocuk ayakkabısı vs. aldım..
    Bugün itibariyle Keen bot ile beraber tüm ürünler telim edilmiş oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Arkadaşlar bugün itibariyle benim flo maceram sona erdi..
    3 adet siparişim içim 320+320+380 TL'lik 3 adet çek tanımlandı..Sadece Keen markalı ürünlerde kullanabileceğim söyledi ki amacım da Keen almaktı..20 günlük bekleme süresi sonrasında siparişler tekrardan iptal edildi..
    Telefon ile karşılıklı restleşmeler sonrasında çekleri ''Tüm ürünlerde geçerli'' hale getirdiler..
    Tekrardan çekin biri ile Keen marka bot siparişi verdim..Kalan çekler ile de çeşitli markalardan Valiz-Kemer-Çocuk ayakkabısı vs. aldım..
    Bugün itibariyle Keen bot ile beraber tüm ürünler telim edilmiş oldu..

Buradaki arkadaşları tebrik ediyorum ama bu adamlarla uğraşmak için çelik gibi sinirlerin olması gerekiyor...

Çeki ver siparişi geçtir 20 gün sonra tekrar iptal et...

Telefon ile karşılıklı restleşmelerin içeriğinden bahsederseniz bizler için yararlı olabilir...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.