Şimdi Ara

Instreet U.S Polo bot 76tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette gezerken aşağıdaki ürüne denk geldim. kardeşimle birlikte 2 adet aldık. ihtiyacı olan için iyi bir fırsat diye düşünüyorum :) picodiden de 150tl üstüne 30 tl kod var birleştirince 2 adet bot 122tl ye geldi.

150 üstüne 30tl indirim kodu :AC30TLPCD
    https://www.instreet.com.tr/us-polo-assn-cooper-m-tarcin-erkek-300
    https://www.instreet.com.tr/us-polo-assn-cooper-m-sari-erkek-300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywoody -- 30 Mart 2018; 12:40:59 >

• BOT için konuşmuyorum ama neden bu us polonun ayakkabıları pazar malları gibi duruyor? elinize alınca bir şeye benzemiyor, istedikleri miktarlar da bi hayli fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında bilgisi olan var mı kullanan yorumu olan

• ismine aldanmayın kinetix daha kaliteli.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    çok kaliteli olmadığı aşikar , ama bence fiyat/fayda eğrisinde çok iyi bir fırsat.
    https://www.flo.com.tr/us-polo-assn-a3376991-sari-erkek-nubuk-deri-worker.html?gclid=EAIaIQobChMIsqa15dST2gIVVuAZCh0V-QkSEAQYASABEgI0XvD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywoody -- 30 Mart 2018; 13:13:51 >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Us polonun gömlekleri ve polo yaka tişörtleri oldukça kaliteli ve dayanıklı oluyor. Ayrıca birkaç ayakabi modeli oldukça saglam ve rahat. Ama kesinlikle etiket fiyatlarını hak etmiyorlar..Ben sürekli us polodan giyinirim ama indirimleri takip eder o sekilde alışveriş yaparım..

Misal aşğıda linkini verdigim ayakabıyı 37 liraya mal etmiştim.Oldukça saglam ve rahat bir ayakabı.. Ama botların tipi bana kütük gibi geliyor..

https://urun.n11.com/gunluk/uspolo-erkek-ayakkabi-brady-markastok-P167454023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 31 Mart 2018; 0:25:5 >
  • dockers 99 lira aynı sitede..onu almak daha iyi bence
  • bywoody kullanıcısına yanıt
    Modelin adı worker, işçi arkadaşlar için fırsat olabilir

Instreet  U.S Polo bot 76tl

• Us polo çakmadır

Aydınlı grubun pazar mallarıdır bu ayakkabılar.

• US Polo ASSN, Dockers, Lumberjack, Pierre Cardin artık kaliteli markalar değil, hepsini yerli gruplar aldı. İsmini duyunca hala insanlarda markalı, kaliteli ürün algısı yaratıyor ama değil.

Dockers by Gerli diye Flo'da satılan ayakkabılar beş para etmez mesela. Flo dahil US Polo ASSN, Lumberjack Ziylan Grup diye bi şirkete ait.

Aynı şekilde US Polo ve Pierre Cardin de Aydınlı Grup diye bi yerli şirkete geçtiğinden beri kalitesi yerlerde.

US Polo giyim mağazaları da aynı gruba mı ait bilmiyorum ama ayakkabılara nazaran gömlek, tişörtleri çok daha kaliteli.
  • Kaliteli bir şey kalmadı ki. İthal dediğimiz Çin, Bengladeş, Endonezya mahsülü. Yerli dediğimiz zaten ortada.
  • Kupon geçersiz diyor. Kullanan varmı kuponu baskan

• quote:

Orijinalden alıntı: sushi.

US Polo ASSN, Dockers, Lumberjack, Pierre Cardin artık kaliteli markalar değil, hepsini yerli gruplar aldı. İsmini duyunca hala insanlarda markalı, kaliteli ürün algısı yaratıyor ama değil.

Dockers by Gerli diye Flo'da satılan ayakkabılar beş para etmez mesela. Flo dahil US Polo ASSN, Lumberjack Ziylan Grup diye bi şirkete ait.

Aynı şekilde US Polo ve Pierre Cardin de Aydınlı Grup diye bi yerli şirkete geçtiğinden beri kalitesi yerlerde.

US Polo giyim mağazaları da aynı gruba mı ait bilmiyorum ama ayakkabılara nazaran gömlek, tişörtleri çok daha kaliteli.

ziylan flo işte

adam ayakkabı devi oldu bilmiyon mu
  • Ucuza birşey alınca üründe hata var deyip göndermiyorlar bakınız sikayetvar.com

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ayni firma üretiyordu bi ara muhtemelen ondandır :)

• 139 tl olmus bile alamadık

• Kod çalışsa iyi olabilirdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.