Şimdi Ara

INT BOW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • int bow oynayanınız var mı? artıları eksileri nelerdir, nasıl bir build olmalıdır, ne giymelidir? birisi açıklarsa bana pvp yapmış olanlarr pvpde nasıl kale savaşında nasıl anlatırsa cok süper olur.

• [Deleted by Admins]
  • Int bow kasmadım ama daha önce söylenenler ışığında biraz aydınlatmaya çalışayım. Kasarken zevklidir. Pvpde güçsüz kalıyor unique charımsı gibi birşeydir. İyi bir pro veya armor set lazım. Fire-pacheon-cold veya light-pacheon-cold. Cold imbuesunun olması kasarken rahatlık sağlar. Çünkü zayıf bir char bana göre. Gw ve fw'de pek ayakta kalamaz (Benim yorumum). Ama iyi bir setle çok da kötü bir char olacağını sanmıyorum. Sanırım İlhan abinin int bow charı vardı ona sorabilirsin.
  • biliorm onun sayesinde int bow kasmaya başladım bende. zatenn ama başkalarının yorumlarınıda merak ediyorum :))
  • Alkan bana sorarsan Fire\pacheon ve cold(hot) açmanı öneriyorum. Blue angeli sende hatırlıyorsun çok dehşet bir chardı kolay kolay ölmezdi, karşındakine büyük eziyet çektirirdi. Bu arada apollodamı kasacaksın ?
  • int bow chin str ve int ortası bi chardır. critleri normal vuruşun az üstündedir.kasması hoş build hakkında diyeceğim cold muhakkak lazım.lihgt mage atack veriyor sende magesin lazım.fire ile daha çok can yakabilirsin.bilemiyorum. fire/cold/pacheon olabilir.pro takılırsın.özellikleri bunlar

Bana sorarsan ne tür amaçla kastığını bilmiyorum ama kasma derim,ardkşda kasıodu bladeden tek yedim diye sinr oldu :D snowsuz ztn pek dayanamıyor yani pvp charı değil bunu bil ama coldu kullanarak can yakarmısın bilemem dondur fln critleride iyi değil. çok dengede bi char. arrow bittiğinde nukelerle kasarsın aynı vuruyor ztn :D

yani ben bi bowun STR olmasından yanayım.1000 bow kassam hepsini str kasarım.

yani bow str veya s/s nuker kasmanı öneririm.
  • Bende bir bowun Str olması taraftarıyım...Shield olmadıktan sonra nukerlere pek şans tanımıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • int bow konusunu burada defalarca kez tartıştık, açıkladık konu açmadan önce arama yapma zahmetinde bulunsanız hem forum kirliliği olmaz hemde aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrar tekrar konuşmamış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 28 Kasım 2009; 23:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

Alkan bana sorarsan Fire\pacheon ve cold(hot) açmanı öneriyorum. Blue angeli sende hatırlıyorsun çok dehşet bir chardı kolay kolay ölmezdi, karşındakine büyük eziyet çektirirdi. Bu arada apollodamı kasacaksın ?

yok malazgirtte başladım yaa kasıyorum.bakalım hayırlısı olsun.memnun kalmassam biceon yaparım ^^
  • Son kez karakteri toparlayalım, bana göre fire pacheon cold yap cold illa ki olacak , bana göre int bowda 1nuke sonrasında pacheon skilleri ile pvp yapılmalıdır onun için fire diyorum ben. İyi bir set dizebilirsen pro , olmadı armor . Char biraz hantal olacak ama paran varsa sorun değil. Biraz para gerektiren bir build gibi
  • ben int bow kasıyorum ve ksro da onlarca int bow gördüm.. fire olma taraftarı değilim ben int bowda haliyle def açığımız var phantom ve koşu çok işine yarar gerek pvp gerekse pve de .. ben cold+light+pacheon öneririm..çok zevkli bir char bence..set ise pro olması gerek diye düşünüyorum
  • bende kastım 60 seviyeye kadar ama full int gidiyordum itemler iyi olmaz ise fena hırpalanırsın int okçu kasıcaksan int:7-1:Str öneririm.Emin ol farkını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 29 Kasım 2009; 18:29:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.