arkadaşlar ben internet cafe açmak istiyorum. bu yüzden sizden oyunda sorun yaşayamıyacağım , p4 17 veya 19" monitörlü. 10 adet pc ve ağ kurulum malzemelerine ihtiyacım var . fiyat ise adeti 1 milyar civarında düşünyorum. sizden ricam eğer tanığınız varsa bana teklifini aligungor19@hotmail.com adresine iletmesinde yardımcı olmanız. kusura bakmayın ama yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. yer üsküdardır.
p4 olarak düşünüyorsan 1 milyara zor be dostum sen en iyisi amd üzerinde yogunlas oyun için açıyorsun sonucta
Eğer bilgisayarlarla haşır neşir değilsen ve az bir şey biliyorsan bence bu işe hiç girme.. İnan çok sorun yaşarsın. Sadece bir tavsiye.
burada eksık olan nedır yada yukardakı arkadasın bahsettıgı gıbı ınternet cafe ıcın nasıl bır sıstem neler degısebılır degısmelı. 1. sı ve ıkıncıosını kıyaslarsak nasıl bır sonuc alabılırız. amd 2500 his ati radeon 9550ge ATX P4 KASA: epox 8rda+ 512 mb ddr400 twinmos 80gb samsung 8mb cache hdd phılıps yada samsung 17 ınc flat monıtor.
2500+cpu 80gb seagate hdd asus 9550 ge epoxkt600 350watt kasa 256 ddr 400 optic kalvye+mouse kit
haydı degerlendırın pls...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme