Şimdi Ara

int in kralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundan anlayanlar yorum yapsın pls.balans lvl hp mag atac vs.forumfaki diğer 80 lvl int charlarla karşılaştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihatsu -- 9 Haziran 2007; 4:27:42 >

• Full int sen , 20 stat başlangıçta , 75 tane de toplam her lvl otamatik olarak 1 str = 95 str kafadan geliyor.

153 - 95 = 58 str , anlaşıldığı kadarı ile sword shieldsın , üzerinde 12 parça item ;

58/12 = 4.85 gibi birşey mükemmel bir str alchemy ortalaması sadece 2 str eksik , lakin insan ss ten tam emin olamıyor premium dan 3 str , red dragon flag dan 2 geliyor olabilir o zaman 4.5 gibi birşey oluyor ki bence bu da çok iyi .Ne diyeyim gerçekten helal olsun 76 legs ile 77 chest ini de bu değerlere ulaştırırsın inşallah (tahmin ediyorum onlarda full olarak hazırdır zaten )

Not: 1 str hata payım olabilir tam hatırlayamıyorum şimdi yani tek bir iteminde 1 str eksiğinde olabilir , yanılmıyorsam öyle olmalı , şimdi merak ettim hangi itemin 4 str ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 9 Haziran 2007; 6:45:19 >

• :)
    sadece shield 3 str diğerleri full 5 flag kullanmıyorum premium var.sheld 72+5 20 br full bloc basmaya cesaret edemiyom yoksa oda 5 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihatsu -- 9 Haziran 2007; 7:08:59 >
  • Wallahi ne diyeyim helal olsun , shield konusuna gelirsek , Bas Bas Bas (çok pis gaz veririm)

Ben de olsam basmazdım imzam beni yalanlar oldu biraz ama Nomad beni anladı
  • Dostum lvl 48 de astral ve importalsın +7 kalkan yaptım oda 20 br idi ama str basarken 14 e düştü.tahmin edersinki bende yatağa düştüm bidaha vövbe
  • Astralsız +7 yaptım diyen adama hadi üleynnn derim ama söz konusu sen olunca helal olsun oluyor söyleyeceklerim , Full metal Alchemist diye bir anime vardır orada dediği gibi , değerli birşeyi kazanmak için ondan daha değerli şeyleri ya da en az onun kadar değerli şeyleri kaybetmeyi göze alacaksın bu alchemy nin ve Dünya nın temel yasasıdır (fazla mı sofistik oldu ?) Neyse kısaca bas derim ben Harbiden tuttum seni yalnız (bu kelimeyi pek sevmesem de adamımsın) Bayılıyorum oyundan farklı şekillerde zevk alan adamlara aynen devam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 9 Haziran 2007; 10:08:41 >

• Grant Name ye bayıldım
    bu arada foruma HoşGeldin ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.8 in aslı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • h.g kibrit yapmısın
  • güzel char çok güzel
  • Bu karakterin elinde sosun kılıç olcak
    ortalgıa basar...
    Süper karakter
  • slmm...rurouni kenshin,magic knight rayearth,slamdunk,dragonball,Hayao Miyazaki animeleri,bleach,yüzlerce dvd dolusu anime serileri, anime movieleri ve ovaları için ekleyin görüşelimmm...
    msn :cobainbj@hotmail.com (Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobainb

slmm...rurouni kenshin,magic knight rayearth,slamdunk,dragonball,Hayao Miyazaki animeleri,bleach,yüzlerce dvd dolusu anime serileri, anime movieleri ve ovaları için ekleyin görüşelimmm...

hea
  • quote:

slmm...rurouni kenshin,magic knight rayearth,slamdunk,dragonball,Hayao Miyazaki animeleri,bleach,yüzlerce dvd dolusu anime serileri, anime movieleri ve ovaları için ekleyin görüşelimmm...

WTF ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuvekuku -- 9 Haziran 2007; 21:18:02 >
  • State leri süper....

LVL 80 olunca HP tahminen 8700 civarı olur,leg ve chest lerde HP bonus basılı değilse ordanda max. 800 HP gelir , 8700+800=9500 HP (tahmini rakam,daha fazlada olabilir)
  • char, güzel olmuş ıtemlerde sun varmı, silah + kaç
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

quote:

hea

ayrıca zaten söylemişler güzel charın var tebrikler

• Üzerimde sun yok malesef full +4 ancak buna gücümüz yetti :) ama sword ve kalkan sağlam sword72+5 mag+80% kalkan 72+5 br 20 . lvl 80 olursam çok can yakacam.özelleiklede ezik günlerimde kervanıma takdik çekip yatıran türk thief arkadaşlar sıkı durun
  • Sağlam karaktere benziyor güzel iş çıkartmışsın nediyelim. Allah sana bağışlasın
  • sun yoksa fazla bir şey yapamazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: serihatsu

Üzerimde sun yok malesef full +4 ancak buna gücümüz yetti :) ama sword ve kalkan sağlam sword72+5 mag+80% kalkan 72+5 br 20 . lvl 80 olursam çok can yakacam.özelleiklede ezik günlerimde kervanıma takdik çekip yatıran türk thief arkadaşlar sıkı durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.