Hemen baslangicta ses sistemleri hakkinda cok sey bilmedigimi ama karar verme asamasinda yurt disi ve yurt ici bir cok forumu takip ettigimi soylemeliyim. uzun bir arastirma donemi sonucunda integra 9.8 pre/pro receiver almaya karar verdim. kuracagim ses sisteminin ilk modulu bu olacak hayirlisiyla. ben cihazin kalitesi konusunda herhangi bir supheye sahip degilim ancak, sorun urunu amerikadan getirtiyor olmam. karsilacagim sorunlarin basinda guc girisinde yasayacagimi biliyorum bu sorunu kolaylikla asarim ancak forumlardan birisinde amerika uyumlu radyo sisteminin ulkemizde calismayacagi soylenmisti.. bu problem olabilir. veya benim atladigim baska bir sorun.. konu hakkinda bilgiye sahip olan arkadaslarin yorumlarina ihtiyavim var..
vaktini ayirip cevap yazacak arkadaslara tesekkur ederim..
merhaba, seçtiğiniz cihaz çok iyi ve kaliteli. Linkten incelediğim kadarı ile fm radyo sinyallerinde sorun yaşanmayacak gibi gözüküyor... Fakat teknik değerlerini türkiyede ki muaddilleri ile karşilaştırmanizi öneririm... ben bir risk göremedim Hayırlı olsun (desteklediği video sistemleri PAL/NTSC/SECAM gibi)
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhundd
merhaba, seçtiğiniz cihaz çok iyi ve kaliteli. Linkten incelediğim kadarı ile fm radyo sinyallerinde sorun yaşanmayacak gibi gözüküyor... Fakat teknik değerlerini türkiyede ki muaddilleri ile karşilaştırmanizi öneririm... ben bir risk göremedim Hayırlı olsun (desteklediği video sistemleri PAL/NTSC/SECAM gibi)
yorum icin tesekkur ederim. receiver ay sonuna dogru bana ulasmis olur.. tecrubelerimi paylasirim..
dostum ürünü kaça aldın ve nerden aldın. Bende düşünüyorum.
Arkadaşım enerji girişi için AC 120 V 60 hz hazıyor. Buna dikkat ettin mi? Amerikadan gelen ürünler için en çok sıkıntı bu oluyor yani bizim kullandığımız standartlara uymuyor. Öncelikle bunu araştırmanı öneririm.
yaklasik olarak bana toplam maliyeti usd 1700 e geldi... www.percys.com
su anda evde sorunsuz olarak kullanabiliyorum.. cok da memnunum..
tek problem radyoda bir cok kanali dinleyememem..
quote:
Orjinalden alıntı: mokur
quote:
Orjinalden alıntı: gurgenta
yaklasik olarak bana toplam maliyeti usd 1700 e geldi... www.percys.com
su anda evde sorunsuz olarak kullanabiliyorum.. cok da memnunum..
tek problem radyoda bir cok kanali dinleyememem..
quote:
Orjinalden alıntı: mokur
Öncelikle Hayırlı olsun. Bu 1700 USD maliyete, gümrük, nakliye vesaire dahil mi? yoksa çıplak fiyatı mı? Bir de nasıl getirttiğiniz konusunda bilgilendirirseniz sevinirim... Son olarak, hangi hoparlörler ile kullanıyorsunuz?
teşekkürler,
tesekkur ederim...
urunu bir arkadasim yaninda getirdi.. dolayisiyla gumruk yada benzeri bir extra masrafim olmadi..
definitive bp10 front definitive clr 2002 center definitive supercube ii sub definitive bp2x surround
hayırlı oolsun dostum güle güle kullan .. peki neden integra tercih ettin sorabilirmiyim ?
tesekkur ederim,
karar vermeden once uzun bir sure ozellikle yurtdisi menseili sitelerden mevcut urunler hakkindaki yorumlari okudum. yapilan yorumlar tercih sebebim oldu..
bu arada sadece yurtdisi siteleri kaynak gosterip sevgili Daneel i es gecmek haksizlik olur.. sistemin planlanmasi asamasi ve kurulum da dahil her evrede kendisinden buyuk yardim aldim.. eksik olmasin..
ooo daneel üstadımız halletmiş mevzuyu .ok tekrar güle güle kullan.
Bu integra onkyo nun bir ürünü mü?
ve sitede 8.8 için fiyat 2000 küsür dolar yazıyor 9.8 i nasıl 1700 $ aldın?
Çok güzel bir cihaz.. Avrupada kolay bulunmuyor.. İçindeki kompenentleri incelemiştim ve oldukça kaliteliydi.. Hayırlı olsun..
Integra da güzel, içeride kullanılan komponentler daha kaliteli zaten bu sebepten Onkyolar iki yıl garanti ile satılırken Integralar 3 yıl garanti ile satılıyor. Ayrıca kullanılan ön panelde de daha dayanıklı malzemeler ve devresinde sinyal yollarında extra kapasitörler ve daha dayanıklı bir power supplyı olması lazım, ayrıca Onkyoların yeni modelleri çıkınca firmware updateleri bıçak gibi kesiliyor ama Integra da firmware updateler devam ediyor diye biliyorum ki bu hepsinden önemli bir artı.
Bunlar bir yana Emotiva IPS-1 ayrı bir olay, ben 875i güçlü bilirdim, gurgentanın power anfisinde gözüm kaldı. Bundan sonraki sistemim kesinlikle gurgentanın ki gibi preamp-poweramp kombinasyonu olacak.
hocam bak bu kac oldu, nazar degdireceksin ips-1 e.. bir sey gelsin basina iki elim iki yakanda haberin olsun :-)
Sağına soluna kocaman birer nazar boncuğu upgrade'i yap gurgenta.
Sevgili Daneel,
bilsemki nazar boncuklariyla bu is olacak hemen yaparim, ama biliyorsun ben seni bekliyorum upgrade icin..
ne zaman istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme