Şimdi Ara

Intel 3.33GHz'de çalışan Pentium E6800'ü kullanıma sundu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lga775 için iyi bir seçenek e1xxx,e2xxx,e3xxx,e4xxx,e6xxx(65nm) kullanan kişilerin geçiş yapabileceği , performansının yeterli olacağı bir işlemci.
  • soket 775 anakartınız varsa pek çok 45 nm 65 nm işlemci destekliyorsa almak istiyorsanız kaçırmayın alın ya da ikinci el core2duo alternatiflerine bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

anakartım MSI P6N-SLİ ve E4300 kullanmadayım sistem imzamda bu işlemci işimi görürmi performans açısından yoksa core 2 quad Q9400 civarı bir işlemci dahamı iyi gelir fikriniz nedir tabii yine oc yapacağım alırsam maksadım performansı yükseltmek az bir harcamayla

zaten işlemcinizi 3.3 ghz kullanıyorsunuz . performans olarak fark yaratmaz bu işlemci size . 4 ghz de tabi fark eder ama gidip q serisine yönelmeniz iyi olur.

• Çinlilerin overclock testlerinde E6700'ü 5.9Ghz'de çalıştırdığını düşünürsek E6800 de 6.0GHz'de çalışır

Intel 3.33GHz'de çalışan Pentium E6800'ü kullanıma sundu
  • benim e5200 işlemcim şuanda oc ile 3.75 ghz de çalışıyor demekki bu cpu yu alıp oc yapsam çok rahat 4.5 şi görür hemde stık fanla
  • overclock yapmaya bile gerek yok.çok hızlı.normal hızla super pi 1 m 17.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

en azından fazla uçuk fiatla gelmemiş umarım ist. pc firmalarınada gelir aynı fiattan

hocam baska topige yazdım ama cevap gelmedi belki sen soylersin..

şimdi su e5xxx serisi ile e6xxx hatta e7xxx serisi arasında ne fark var ?? biri 800mhz digeri ise 1066mhz gordugum kadarıyla ama bu neyi degistirecek acaba?? sonucta oc yaparken ben dram/fsb oranını 1 yapıcam.. ve ordaki fsb oranlarıyla kullanmayacagım..

acaba 800mhzlik işlemciyi 400 üzeri fsblerde calıstıramamk mı problem?

E8xxx 1333 fsb 6 mb cache
    E7xxx 1066 fsb 3 mb
    E6xxx(45nm olanlar) 1066 fsb 2 mb cache
    E5xxx 800 fsb 2 mb cache
    E3xxx 800 fsb 1 mb cache.(hepsi 45 nmdir)
    Farklar bu transistör sayısı farkıda var bazı modellerde ve seriler arasında.
    iş ocye gelince parasına göre seriye göre.e8xxx ve e7xxx serisi diğerlerine göre daha iyidir cpudan dolayı oluşan fsb limiti yoktur ve daha az voltaj ile daha iyi değerler alınır vidleri iyidir.e5xxx e6xxx e3xxx lerde ise fsb limitine yakalanabilirsin yüksek hızlarda çok voltaj isteyebilirler.istisnalar olabilir ama geneli böyledir.mesela benim e5300 1.456 da 4.0 ghz yapar 1.2875 de 3.5 yapar ama bir e8500 e8400 e8600 1.2875 de 4 ghz yapabilir.fsb farkını kapatabilirsin oc ile ama oc de şans lazım biraz birazda kaliteli pc parçaları.eğer sıfırdan pc toplanacaksa 2 çekirdek alınmamalı bu saatten sonra.

Hacı bende e5400 var.default 200*13.5
    hic voltaj ayarlamadan 266*13.5 oluyor=3.6ghz
    anakartım ıyi olsa 4.5 ghz hayal deyil ama p965 çipsetli dandık abit ib9 iste
    tavsıyem bulabilırsenız e5700 alın.200*15 cok rahat 266*15 4ghz olur. Yeni bi anakartınız varsa 333*15 da cok rahat olmalı

• Beyler işlemciyi elbette alanlar olmuştur.Bende alacağım.Önerirmisiniz.Anakartım şu
    http://www.foxconnchannel.com/searcher.aspx?key=P4M900
    Ve bu anakartla overlockta ne kadar ileriye gidebilirim?

Birde bu işlemcinin yanında sapphire hd5670 alacağım.İkisi nasıl gider?

Teşşekürler.
  • bu işlemciye gigabyte g31 yeter. 12.5 çarpan ile 333fsb 4.16 gibi bir hız çok rahat elde edilir.
  • Bu işlemcinin 2. elini kaça satabilirim?

• Ben bu işlemciyi sadece işyerinde iş amaçlı kullanıyorum. Ama bi süredir internete bile çok yavaş giriyor diyebilirim. 4 gb ram var.
    Ttnet hız testinde 14 gözüküyor ama hiç oralı bile değil desem yeridir.
    Acaba bilgisayar mı iyice gitti

• Niye hortlattınız la konuyu..
  • Hey gidi günler bee! E8400'üm aklıma geldi. Güzel hort olmuş.
  • Benim işlemci bundan eski pentium d820

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.