Şimdi Ara

Intel 4790k + Asus Maximus VI Formula + 16 gb Corsair Vengeance Pro 2400mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, güncel olarak kullandığım bilgisayar kasasını dağıtıyorum bir süre laptop kullanacağım...

Başlıkta geçen Intel 4790k , Asus Maximus VI Formula ve 16gb(2x8) Corsair Vengeance Pro 2400mhz satılıktır.

İşlemci ve anakart Vatan faturalıdır garantileri bitmiştir.
    İşlemcinin soğutucusu hiç kullanılmamıştır kutusunda durmaktadır bunun yanında diğer ürünlerinde kutuları ve içerikleri mevcuttur.
    İşlemciye o.c. yapılmamıştır, yaparım diye aldım ama daha sonra hiç ilgilenemedim ihtiyaç da duymadım.
    Bu 3'lü ile beraber Corsair H100i de almak isterseniz + 280 tl ödemeiz gerekmekte

Bu ürünler satıldıktan sonra diğer bileşenleri de satışa sunacağım...

Fiyatı uygun tutuyorum lütfen garip teklifler gelmesin işlemci + anakart + ram için istediğim ücret 1600 tl dir h100i yide isterseniz 280 tl daha ödemeniz gerekmektedir...

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/425789/8380e8b1-8260-4ec7-bcc0-593e6e930cb4.jpg [/simage]

• parça satışı varsa sadece anakarta talibim.
  • Tarafımdan alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE OK.

Tarafımdan alınmıştır.

hayirlisi olsun arkadaşa aldirmaya calistim ama yok ya sifir alcam felan dedi kacirdi bu sistemi. ben bile anakart ram islemci 3 lüsüne 1900 tl fiyat istiyorum. bence gayet uygun fiyata gitti güle güle kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvalah kardeş. Sıvı soğutma işine bulaşmayı düşünüyorum. Oyüzden aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.