Şimdi Ara

Intel 5100 AGN kext nerede bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs 2008'e kadar geriye gidiyor. Intel 5100 AGN için MacOS X driveri yok.
    Aradan geçen 1.5 yılda bu driverin halen mevcut olmaması açıkçası çok üzücü.
    Lenovo Y530'a Mac Os X Leopard kurmuş olmama rağmen , internet bağlantısı sağlayamıyorum. Bu durumda iki seçenek var:
    1- Intel 5100 AGN driverini ben mi bulamıyorum? Yoksa gerçekten yok mu?
    2- USB portundan takabileceğim, harici ancak Mac driveri olan bir anten önerebilir misiniz?

Saygı ile,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescuetreatinDH -- 2 Ocak 2010; 10:21:13 >

• şurayı bi hortlatayım
    bana da lazım oldu şimdi yok mudur?seneler geçti beeaaa
  • MAlesef yok.
  • horltatmakla olmuyor bu işler maalesef. mac olduğu için bulman zor driver.

bi bunu deneyebilir misin?http://code.google.com/p/iwidarwin/
  • intel çipli wifiların %99u SL altında çalışmazzzz. şunu anlatamadık bir türlü

usb olarak; D-Link DWA-110/125/140 ve Edimax EW-7811Un sorunsuz çalışıyor
  • Kime ne zaman anlattın bilmiyorum ama en azından ben yoktum sanırım sen anlatırken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskun

hocam bende aynı dertten yanıyordum ama normal lan driver çıktı şimdi sorunsuz kulanıyorum tek eksiğim ses ve ekran driverleri onuda bekiyorum sonu ne oacak

Lan Driver kext dosyaları nerde? Benim bildiğim Lenovo N500 için LAN driver kext'i yok, N530 'dan bahsediyorsan N500'le aynı olmalı o da.
  • benden size bir tavsiye, broadcom bc42xx serisinden herhangi birini alıp makinanızdaki 5100 ile degistrin. Ben o şekilde yaptm ve sorunsuz kullanmaktayım.
  • Sabotaj, tam o dediğin şekilde yaptım, Broadcam'in bir çıkma kartından alıp, taktım fakat! Lenovo (ve eski IBM thinkpad serisi) BIOS'tan kendi belirlediği (whitelist, beyaz liste) harici kartları kabul etmiyor, BIOS'ta "unauthorized network card" gibi mesaj verip kesinlikle devam ettirmiyor.

o soruna çözüm olarak "no-1802" isimli BIOS patch çıkarmışlar zamanında fakat Lenovo öncesi IBM 'lerin BIOS'larında calışıyor, şu an kullandığım 3000 serisi Lenovo'da bir işe yaramıyor.

sonuç olarak hangi işletim sistemi olursa olsun, windows, linux, mac os, değişik WiFi kart kullanamıyorum
  • Intel wifi kartları için Mac OS desteğini unutun. Gelmez, gelmeyecek. Apple donanım olarak ne kullanıyorsa sizde onu kullanın en güzel çözüm bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.