Bildirim
intel 7700 işlemci alınır mı ve 7700k arasındaki fark nedir (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten Windows 10 Kurman iyidir dostum Biostan windows 7 install acman gerekiyor yoksa diskleri gormez! bu yeni sistemlerde boyle bi sikinti var anakartin msi miydi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 8erk
Zaten Windows 10 Kurman iyidir dostum Biostan windows 7 install acman gerekiyor yoksa diskleri gormez! bu yeni sistemlerde boyle bi sikinti var anakartin msi miydi ?
hocam kullandığım ses kartının win 10a uyumlu olduğunu düşünmüyorum şahsen çünkü yüklenmiyor program nedense bir türlü ve de hocam windows 7e dönmem lazım 10nu beğenmedim sevmedim hiç açıkcası anakartım ise msi z370 sli plus modelini aldım hocam ekran görüntüsü bişey isterseniz atabilirim bir şekilde teşekkür ederim hocam ilginiz için -
Alakasi yok hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 8erk
Alakasi yok hocam :)
windows 7 için bilgin var mı piki -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X