Şimdi Ara

intel 7700 işlemci alınır mı ve 7700k arasındaki fark nedir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu saaten sonra 7. nesil sistem toplamak parayı sokağa atmaktan farkı yok, 8. nesil sistem toplamalısın 8400 olabilir.

Neye göre söylediniz bunu? mesela ben şimdi 7. nesil işlemci alırsam oyun oynayamayacak mıyım? gtx 1080 ti hatta 2080 ti ile darboğaz mı yaşarım?

8400 ile 7700 ü bir tutmanızda güzel kafaymış

Doğru 8400 hiç 7700 ile karşılaştırlır mı? En aşağı 7740X ile karşılaştırmak lazım. 7700 az kaçmış. Cidden dünyadan haberiniz yok.

7700 dediğiniz işlemci 8400'den iyi değil arkadaş haklı.

intel 7700 işlemci alınır mı ve 7700k arasındaki fark nedir

HELE BİR KENARA AÇIL BABANIZ RYZEN 1600 GELDİ

445 Single - 3631 Multi.

8400 ün içinden geçiyor Ryzen 1600 ve single core da sadece %5 geride kalırken multi core da %32 fark atıyor

Sadece %5 single core daha güçlü olan fakat multi de fersah fersah fark yiyen, BF1, watch dogs 2, ac origins gibi oyunlarda %100 çalışan düz 6 core çöpünüzle ve bir sonra ki nesilde kullanamayacağınız dünyanın parası anakartlarınızla size mutluluklar.

• Fatih Yasin Söndüren F kullanıcısına yanıt
    Zaten Windows 10 Kurman iyidir dostum Biostan windows 7 install acman gerekiyor yoksa diskleri gormez! bu yeni sistemlerde boyle bi sikinti var anakartin msi miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Zaten Windows 10 Kurman iyidir dostum Biostan windows 7 install acman gerekiyor yoksa diskleri gormez! bu yeni sistemlerde boyle bi sikinti var anakartin msi miydi ?

hocam kullandığım ses kartının win 10a uyumlu olduğunu düşünmüyorum şahsen çünkü yüklenmiyor program nedense bir türlü ve de hocam windows 7e dönmem lazım 10nu beğenmedim sevmedim hiç açıkcası anakartım ise msi z370 sli plus modelini aldım hocam ekran görüntüsü bişey isterseniz atabilirim bir şekilde teşekkür ederim hocam ilginiz için
  • Fatih Yasin Söndüren F kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Alakasi yok hocam :)

windows 7 için bilgin var mı piki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu saaten sonra 7. nesil sistem toplamak parayı sokağa atmaktan farkı yok, 8. nesil sistem toplamalısın 8400 olabilir.

Neye göre söylediniz bunu? mesela ben şimdi 7. nesil işlemci alırsam oyun oynayamayacak mıyım? gtx 1080 ti hatta 2080 ti ile darboğaz mı yaşarım?

8400 ile 7700 ü bir tutmanızda güzel kafaymış

Doğru 8400 hiç 7700 ile karşılaştırlır mı? En aşağı 7740X ile karşılaştırmak lazım. 7700 az kaçmış. Cidden dünyadan haberiniz yok.

7700 dediğiniz işlemci 8400'den iyi değil arkadaş haklı.

HELE BİR KENARA AÇIL BABANIZ RYZEN 1600 GELDİ

445 Single - 3631 Multi.

8400 ün içinden geçiyor Ryzen 1600 ve single core da sadece %5 geride kalırken multi core da %32 fark atıyor

Sadece %5 single core daha güçlü olan fakat multi de fersah fersah fark yiyen, BF1, watch dogs 2, ac origins gibi oyunlarda %100 çalışan düz 6 core çöpünüzle ve bir sonra ki nesilde kullanamayacağınız dünyanın parası anakartlarınızla size mutluluklar.

Çocuk sorunlu musun bloklusun mesajı görmüyorum zibilyon tane yerden alıntı yapıp hala uğraşmaya çalışıyorsun.

Muhattabım olacak seviyede değilsin, cevap yazma boşa mesajlara.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.