Şimdi Ara

Intel - Amd Limit 2250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB
    GIGABYTE MA790FXT-UD5P
    PALİT GTX 275 896 MB 448 BİT DDR 3
    OCZ 4 GB (2*2) 1600 MHz Reaper DDR3 CL8
    WD 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2
    VX-9 PRO 600W MidT ATX PERFORMANS KASASI
    SAMSUNG DVD-RW 22x SH-S223F/B SATA
    INCA IL-1022 Black Series 22" 2ms (ANALOG+DVI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

GTX 275 yerine POWERCOLOR HD4890 PCS+'de olabilir.

INTEL Core i7 920 2.66 GHz Quad Core
    GIGABYTE EX58-UD3R
    CORSAIR 2GBx3 1600MHZ CL8
    PALİT GTX 275 896 MB 448 BİT DDR 3 -- POWERCOLOR HD4890 PCS+
    Western Digital WD 500 GB Caviar Black
    VX-9 PRO 600W MidT ATX PERFORMANS KASASI
    SAMSUNG DVD-RW 22x SH-S223F/B SATA
    INCA IL-1022 Black Series 22" 2ms (ANALOG+DVI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

Amd sistem 2200 TL - Intel sistem 2320 TL tutuyor.
    Fiyat olarakda Intel sistem Amd sistemden 120 TL daha fazla tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealKaos -- 8 Ağustos 2009; 12:38:44 >

• Pek fark yok desem yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creed160

Pek fark yok desem yeridir

bencede dogru ama ikisini de alabiliyosan i7li sistemin hdd sini üsttekinden yap i7yi al derim para sorunun yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CacA762

quote:

Orijinalden alıntı: Creed160

Pek fark yok desem yeridir

bencede dogru ama ikisini de alabiliyosan i7li sistemin hdd sini üsttekinden yap i7yi al derim para sorunun yoksa

Alıntıları Göster
    i7 nin hdd sini arttır ve onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

i7 nin hdd sini arttır ve onu al

Alıntıları Göster
    Limit 2250 TL yoksa bende artırmasını biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKaos

Limit 2250 TL yoksa bende artırmasını biliyorum.

Alıntıları Göster
    150 lira daha biriktir 2250 üstüne al 1 tb yi ama 500 gb yetiyosa ilerde bi 500 daha alırsın
  • quote:

150 lira daha biriktir 2250 üstüne al 1 tb yi ama 500 gb yetiyosa ilerde bi 500 daha alırsın

Alıntıları Göster
    YAhu sistemi ne için alacağınızı yazarmısınız?oyun için alıcaksan düşünmeden phenom ıı 955 işlemcili sistemi al.Masaüstü için alacaksan düşünmeden İ7 920
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

YAhu sistemi ne için alacağınızı yazarmısınız?oyun için alıcaksan düşünmeden phenom ıı 955 işlemcili sistemi al.Masaüstü için alacaksan düşünmeden İ7 920

Alıntıları Göster
    Hem oyun hemde masaüstü istiyorum yani bütün gereksinimlerimi karşılamalı.Ama oyun ağırlıklı olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsadet

ne yani şimdi oyun için i7 li sistem alınmıyo mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsadet

ne yani şimdi oyun için i7 li sistem alınmıyo mu

Alıntıları Göster
    amd sistemi benımde almayı dusundugum sıstem asagı yukarıEk olarak lcd monitor olarak;
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39146
    tavsiye ederim.
    Birde kasanın psu su %76 verimle çalışıyor yani ona göre psu yeter mi yetmez mi iyi karar vermek lazım!..
    O kasayı bende çok istiyorum fakat psu yeter mi sorun orda!

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

amd sistemi benımde almayı dusundugum sıstem asagı yukarıEk olarak lcd monitor olarak;
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39146
    tavsiye ederim.
    Birde kasanın psu su %76 verimle çalışıyor yani ona göre psu yeter mi yetmez mi iyi karar vermek lazım!..
    O kasayı bende çok istiyorum fakat psu yeter mi sorun orda!

Alıntıları Göster
    @realKaos
    lcd monitör gayet güzel john doenin önerdigini al bence ...

@johndoe
    kasa olarak da hep bu kasayı görüyorum önerilerde ilk defa sende gördüm böyle yorum başka kasa varmı bu fiyatta peki bildigin

• quote:

@realKaos

@johndoe
    kasa olarak da hep bu kasayı görüyorum önerilerde ilk defa sende gördüm böyle yorum başka kasa varmı bu fiyatta peki bildigin

Alıntıları Göster
    Biraz bütceni zorlayıp bunu alabilirsen harika olur...

Gigabyte Amd GA-MA790FXT-UD5P Soket 938 Ses+Lan Anakart
    346.19 TL

AMD Athlon II 550 X2 Dual Core 3.1 GHz AM3 7Mb Soket 938 Black Edition İşlemci
    191.69 TL

OCZ Platinum 1333MHz 4GB CL7 DDR3 Kit (2x2GB)
    257,30 TL

Western Digital 500 Gb 7200 Rpm Sata 32Mb Cav.Black WD5001AALS Sabit Disk
    108.90 TL

AKASA ZEN 520W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah)
    196,28 TL

Acer H223HQ 21,5" Lcd Wide Screan 2Ms DVI Full HD Siyah Monitör
    407.42 TL

Zotac 1792 Gb GTX 295 GDDR3 NVIDIA® GeForce® GTX 295 896-bit Ekran Kartı
    936.91 TL

En iyi fiyat performans parçalarından bir sistem.Kesinlikle pişman olmazsın her anlamda !!!
    (2443 TL TOPLAMDA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ağustos 2009; 23:02:46 >

• Bencede cok guzel bır urun ama psu su yeter mı?sorun orda %76 verimle çalışıyor...
    quote:

@realKaos

@johndoe
  • quote:

Bencede cok guzel bır urun ama psu su yeter mı?sorun orda %76 verimle çalışıyor...
    quote:

@realKaos

@johndoe

Alıntıları Göster
    @cohann

dostum biraz zorlim demişsin 250 tl artırmışsın 2300 e zor ikna ediyoruz o biraz fazla olmuş ... bu basit yorumdu asıl diceme geçiyorum 2400 liralık sistem kurup amd athlon x2 işlemci kuran nadir insanlardan birisin hayretimi belli etmek isterim x2 işlemci gtx 295 ekran kartı falan orantısız olmuş

@johndoe

bi kişi görmedim ki bu kasayı aldım yetmiyor bana diyen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CacA762 -- 8 Ağustos 2009; 23:25:48 >

• quote:

@cohann

dostum biraz zorlim demişsin 250 tl artırmışsın 2300 e zor ikna ediyoruz o biraz fazla olmuş ... bu basit yorumdu asıl diceme geçiyorum 2400 liralık sistem kurup amd athlon x2 işlemci kuran nadir insanlardan birisin hayretimi belli etmek isterim x2 işlemci gtx 295 ekran kartı falan orantısız olmuş

@johndoe

Orantısız mı hehe o işlemcinin 6 mb l3 ön belleği var ve 3.1 ghz gayet iyi bir hız(ki overclock ile mükemmele yakın olur.Gtx 295 koydum evet piyasanın en iyi oyun anlamındaki ekran kartı.Bu arada 4 çekirdek yaparsan zaten bunu alamazsın(ki gerekte yok oyun için alacaksan).Kaldı ki iyi bir ekran kartı kadar hd destekli monitör de önemlidir(kendi kurduğun sistemde bu çok önemli ayrıntıyı atlamışsın).Bende senin bu yorumuna hayretimi belli etmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Ağustos 2009; 1:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

@cohann

@johndoe

Orantısız mı hehe o işlemcinin 6 mb l3 ön belleği var ve 3.1 ghz gayet iyi bir hız(ki overclock ile mükemmele yakın olur.Gtx 295 koydum evet piyasanın en iyi oyun anlamındaki ekran kartı.Bu arada 4 çekirdek yaparsan zaten bunu alamazsın(ki gerekte yok oyun için alacaksan).Kaldı ki iyi bir ekran kartı kadar hd destekli monitör de önemlidir(kendi kurduğun sistemde bu çok önemli ayrıntıyı atlamışsın).Bende senin bu yorumuna hayretimi belli etmek isterim...

Alıntıları Göster
    parçaların enerji sarfiyatını tek tek toplarsak 600 watt yeterli mi geliyor?yük altında felan.karışık bu işler.aslında bende işin içinden çıakmıyorum.
    şimdi kasa artı psu alsak 450tl kacıcak

• quote:

parçaların enerji sarfiyatını tek tek toplarsak 600 watt yeterli mi geliyor?yük altında felan.karışık bu işler.aslında bende işin içinden çıakmıyorum.
    şimdi kasa artı psu alsak 450tl kacıcak

Alıntıları Göster
    @cohann

sonucta iki çekirdekli bi işlemci gelecek oyunlarda 4 çekirdek önemli bir unsur olcak ve sıkıntı çekebilir
  • quote:

346.19 TL

191.69 TL

257,30 TL

108.90 TL

196,28 TL

407.42 TL

936.91 TL

En iyi fiyat performans parçalarından bir sistem.Kesinlikle pişman olmazsın her anlamda !!!
    (2443 TL TOPLAMDA)

sence bu sistem gerçekten f/p mi ?? her konuya da yazıyorsun bu sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD_WARRIOR

quote:

346.19 TL

191.69 TL

257,30 TL

108.90 TL

196,28 TL

407.42 TL

936.91 TL

(2443 TL TOPLAMDA)

sence bu sistem gerçekten f/p mi ?? her konuya da yazıyorsun bu sistemi

Alıntıları Göster
    AKASA ZEN 520W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah) yetmez zaten gtx 295 eEk olarak arkadasın önerdiği f/p sistemi dediği sistemde o işlemci ile gtx 295 ten verim alamaz!
    bırde gtx 295 in oldu yerde f/p nasıl olur anlamak güç

• quote:

AKASA ZEN 520W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah) yetmez zaten gtx 295 eEk olarak arkadasın önerdiği f/p sistemi dediği sistemde o işlemci ile gtx 295 ten verim alamaz!
    bırde gtx 295 in oldu yerde f/p nasıl olur anlamak güç

Alıntıları Göster
    AMD_WARRIOR
    F/P ve o fiyata toplanabilecek en iyi sistemlerden biri.Bırak da kime nasıl yardımcı olacağıma, nereye ne kadar sistem yazacağıma ben karar vereyim...
    John___Doe
    Haklısın güç kaynağı biraz artırılmalı.Ama gtx 295'in olduğu yerde niye yapılmasın? İşlemci gayet uygun overclock adına(black edition) ve de 4 ghz'ye çekilip gayet de güzel gtx 295 ile kullanılır.Güç kaynağı yetersizliği olarak yapılmaz diyorsan haklısın ama diğer türlü parçalar tam overclock için...
    CacA762
    Niçin sıkıntı çeksin ki işlemcinin l3 bellek miktarı gayet yeterli(4.işlemciyi zorlayacak oyun da piyasada çok kısıtlı) ayrıca hangi oyunda zorlanacağını da söyler misiniz bu sistemin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Ağustos 2009; 3:49:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.