Şimdi Ara

Intel, batmak için çok büyük olabilir: ABD, kurtarma planları yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala bu ceo ve yönetimini tutan gerizekalı yönetim kurulunu değiştirse devlet düzelir. Kayyum atsınlar meydana

• Batmayacak kadar büyük değil de, batmaması gerekecek seviyede önemli/kritik bir şirket diyelim.

Intel öyle alelalade bir şirket değil... ürettikleri çipler tüm dünya ülkelerindeki bilgisayarlarda kullanıyor, derin işler bunlar.

• dünyadaki insanlar arasında intel markasına nefret oluştu. bunun etkisi varmıdır

• Bu olay çok abartılıyor gibi geldi bana. Amd çok daha zorlu dönemlerden geçmesine rağmen batmadı. Ati'yi almak için 2,5 milyar dolar kredi çekmişti. İflasın eşiğine geldi ama batmadı. Intele hiçbir şey olmaz. En uçuk senaryo Amd gibi fabrikaları elden çıkarıp sadece tasarım firması olarak yola devam etmek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanlama manidar bu haberler için.

intel diyor ki... baydın devamı demok parti iktidarı istemiyoruz.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    amd iyi yonetim ve sansa bala direkden dondu. playstation ve xbox konsollarinda amd apu sunun tercih edilmesi amd yi kurtardi. ihaleyi almak icin en dipden fiyat verdi ama on milyonlarca konsol satisindan gelen para nefes almasini sagladi, sonrasinda lisa su'nun iyi yonetimi sayesinde duze cikti. intel ise neredeyse 20yildir cok kotu yonetiliyor, her isinde stratejik hatalar yapiliyor.

teknoloji sektoru boyle hatalari affetmez, gecmis batmis devlerle dolu. yakin zamanda philips bitti. teknolojinin her alanina yon vermis, asml tsmc gibi devlerin altyapisini kurmus 130yillik firma bugun teknoloji ve elektronik alanindan tamamen cekilmis durumda, fiilen bitti, adi onun markasiyla fason uretim yapan firmalar uzerinden devam ediyor. sadece asml ve tsmc deki kurucu hisselerini satmamis olsaydi bugun hala ayakda olurdu ama kotu yonetim olunca ne kadar kredi versen ne kadar para pompalasan bos, bir sekilde batiriyor. intel icinde en buyuk risk bu. devlet kurtarsa bile bu yonetim tekrar batirmayi becerebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 5 Kasım 2024; 10:16:50 >

• Batma filan olmaz komik geliyor bana. Vw fabrikalarını kapatıyor haberi gibi bu da.

• CanÖkten I80SZ C kullanıcısına yanıt

Kötü yönetilen büyük kaynaklar diyebiliriz. Yanlış yatırım zaten batışı da hızlandırmıştır.

• Nasıl yönetilemedi acaba dünya kullanıyor ürünlerini nasıl batmaya gider merak ettim verilen yanlış kararlar silsilesini şlsdakşlask

• 99'da Apple batacaktı da Intel mi batmasın?

• Yıllarca 2 core 4 thread işlemcilerle milleti s.ken intel batmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 5 Kasım 2024; 22:51:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada işler yolunda gitmiyor, 2008 finansal krizi ile uygulanan parasal genişleme politikaları başarısız olmuştur. intel li abd hükümeti kurtarsa ne olur, olacakları biraz ertelerler.

küresel çapta sorunlar var. büyük şirketlerin bilançoları göründüğü gibi değil. yüz yıl önceki büyük buhranı unutturacak bir kriz geliyor. kriz demek bile doğru olmaz aslında, çöküş desek daha iyi olur.

• Bazı Intel fanları buralarda hayaller görmeye devam etsin. Hani Intel mükemmeldi? Hani Intel'in 10nm'si TSMC'nin 7nm'sine eşitti falan filan? Sonuçları ve Intel'in içler acısı halini hepimiz görüyoruz işte. 350W elektrik çeken, odun sobası gibi yanan, üretim hatalı ve eski teknoloji işlemcileri piyasaya sürersen, bir de üstüne bu işlemciler tek tek bozulmaya başlarsa sonuçlarına böyle katlanırlar işte.

Özet olarak; Intel'in daha yeni çıkardığı Core Ultra 9 işlemcisinin oyun performansı, rakibi AMD'nin 1 yıl önce çıkardığı Ryzen 7 7800X3D'nin çok daha gerisinde kalıyor. Fıkra bu kadar.
    BENCHMARKS FOR GAMERSyoutube
    Intel Ultra 9 285K vs AMD Ryzen 7 7800X3D // Test in 10 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=ezulxqd5O0A&t=1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 7 Kasım 2024; 02:11:21 >

• Ayı doneminde hisseleri toplayan topladı. Milletin hisselerini bedavadan topladılar. 30'dan 20'ye düşünce panik yapıp satan çok satan oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batmaz denen ne şirketler battı gitti bugün adını bile hatırlayan yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.