Şimdi Ara

Intel Core 2 E8500 mü? İntel Quad core Q6600?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci mi yeniliyorum ...Dolayısıyla anakartta yenilenecek ama anakart işlemciye göre olacağı için sizden 2 isteğim olacak...

1: İntel Core 2 Duo E8500 işlemci mi? Burada şu devreye giriyor: E8500 3.16 Ghz ama 6mb cache...
    2: Intel Quad Core Q6600 işlemci mi? Burada da şu var : Q6600 4 çekirdek teknolojisi fakat 2.4 Ghz ama 8 mb Cache bellek ayrıyeten bu 1066Mhz Core 2 1333Mhz...Benchmark Testlerinde E8500 baya bi önde http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2282399,00.asp

Durum şudur kafayı yemek üzere olduum için tavsiye ihtiyacım var...Core 2 mi 4 mü bir dier deyişle, Ghz mi Cache mi?

bana tavsiye verecek arkadaslar, 200ytl civarında olacak ve tavsiye verdikleri işlemcilerle uygun anakartta söylerlerse sevinirim. Bi yardım be :D

AMD Phenom x3 elediğim bir işlemci onunlar ilgilide bilgi alabilirim 3 leyebiliriz seçenekleri...

Pc oyun için tasarlanıyor ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronMorte -- 16 Eylül 2008; 6:25:10 >

• dostum forumdaki konuları takip edip bi sonuca varmazsan konu açmalıydın ama belliki yenisin
    eğer pc oyun içinse core 2 duo al hatta E8500 alma E8400 al aralarında 160 mhz oynuyor sırf okadar bişey için 80 milyon fazladan verme derim bak tekrarlıyorum oyun içinse core 2 duo al anakart olarakta formdakilerin büyük bi kısmı asus P5Q PRO yu öneriyor bende öneriyorum bu kartı haa bide gigabyte DS3R EP45 var bak bu kartta asus kadar iyi kalitelidir ikisi ararsında bi düşün derim fiyatlarıda iyidir ööle uçuk değildir
    bu arada sen pc ni oyun testlerine göre topla eğer olurda Benchmark Testlerine göre toplersan hayatının hatasını yaparsın onca parayı Benchmark Testleri içinmi veriyorsunuz yani günah paranıza iyi düşün derim
  • Oyun oynayacaksan + oc yapacaksan e8500. OC Yapmayacaksan e8400
  • arkadaşım q6600 4 çekirdekli uygulamalarda e8500 ü 6ghz yapsan yine geçemez birkaç tane 4 çekirdeğe destek veren oyun çıktı bile yakında hepsi 4 çekirdeğe çıkacak q6600 al q6600 dede oyun oynarsın
  • e8500 al bence
  • ben olsam q6600 alırdım o.c. yapardım
  • arkadaslar ne kadar cevap veren varsa teşekkür ederim bu arada yeniyim ewet kusura bakmayın onadan açtım ama daha ateşlisi yaşanmış tartışmanın orası baya yardımcı oldu sanırım 3 nedenden ötürü e8500 de karar kılıcam gibi

1: e8500 45nm yani daha çok transistör ile aradaki 2 mb cache bellek farkını kapatır gibi duruyor
    2: hattı-ı zaatında 3.16 ghz boru deil yani
    3: oyun için düşünülünce ve q6600 e oranla daha yeni bi teknoloji olunca seçim e8500...

yani ne diim tamam 4 çekirdek teknolojisi iyi bişi ama 4 çekirdeği çıkarttılar ve öylecene bıraktılar sanki fakat çift çekirdeğe habire yükleniyolar... tekrar saolun...bu arada asus pq5 pro herkesten duyduğum bi anakart sanırım o olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 quad q9550 hakkında ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun için işlemci e8500 o banko anakart olarak asus p5q pro yada gigabyte ep45 ds3r
  • gerçekten çok çok saolun ... çok fena bi durum bu.kaç zamandır kurcalıyordu kafamı...önce X3 mü core 2 mi Core 4 mü dedim birini eledim ama aslında sona bıraktığım 2li en kötü 2liymiş karar vermek çok zor oldu...ama orada Gate arkadasımız kafamdaki bütün soruları yanıtlamış bir nevi süper de olmus...

yaşasın e8500 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronMorte -- 17 Eylül 2008; 5:44:13 >
  • asus p5q Pro ve asus p5q Deluxe arasindaki farklar neler hangi anakart alınmali.2 anakart arasında kaldım.
  • bu konuyu sitede araştırsan cevabını bulurdun
  • Aynı konu 25. kez açılıyor.. Sanırım yönetimin konuya bir müdahele etmesi, hepsini tek bir başlık altında toplaması gerecek..
  • konu açmadan önce forumda arama yapınız!!!!

E8400-500 vs Q6600 konusu forumda defalarca tartışıldı

iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.