Bildirim
İNTEL CORE İ3 6098P GT730 4GB DE DAR BOĞAZ YAPARMI?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yapmaz. Şu bottleneck olayını kim anlattıysa Türkiye de , derhal önemli bir açıklama yapması lazım. Her gün farklı bir konu ve farklı bir soru.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı çok kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kart pentium e5700 e bile darboğaz yapmaz o kartı alacağınıza daha ucuz fiyata daha performanslısı r7 240 alın daha iyi. -
O ekran kartına darboğaz olması için pentium 4 kullanmak lazım. -
Ben o işlemciyle rx470 kullanıyorum o kartın o işlemciyi zorlamasına ihtimal yok. Elran kartıda oldukça kötü zaten içinde dahili gpu var ona gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Xronize
Yapmaz. Şu bottleneck olayını kim anlattıysa Türkiye de , derhal önemli bir açıklama yapması lazım. Her gün farklı bir konu ve farklı bir soru.
Kesinlikle katılıyorum. Birçok konuda detaylı detaylı anlattım ama insanlar anlamamakta ya da okumamakta ısrarcı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
quote:
Orijinalden alıntı: Xronize
Kesinlikle katılıyorum. Birçok konuda detaylı detaylı anlattım ama insanlar anlamamakta ya da okumamakta ısrarcı.
Bir konu olması lazım ve en üstte sabitlenmesi lazım. Geçenlerde bir yer de birisi de 6600k nın Fury X e bottleneck yapıp yapmadığını soruyordu. Gerçekten durum çok komik bir hal almaya başladı. Kimseyi soru soruyor diye yadırgamıyorum sadece bu bottleneck meselesini kim nasıl anlattıysa insanların faz değerlerine felan bakmak yerine sadece bu iki elemana takılmış olmasına sebep oldu. Bileşenler çok geniş bir konu ve benim bildiklerim %20 sine bile eşit değil ama bu bottleneck meselesi hakkında çok bir şey öğrenmeye gerek yok. Ekstrem bir fark olmadıkça mesela i7 920 ile 1080ti olmadıkça olmayacağını(tabii ki bu sadece bir örnek daha kısıtlı bir aralık var diğer ekran kartlarına göre) öğrendim. Eminim ki ufak bir araştırma ile herkes bu meseleyi çok basit bir şekilde öğrenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xronize -- 10 Mayıs 2017; 12:33:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Darbogaz bu kadar basit bir mevzu degil. Farkli ayarlarla g4560 1080ti i darbogazsiz calistirabilir. Ayni sekilde 7700k 1050ti ile darbogaz da yapabilir. Kisinin kullanim senaryosu ve beklentisi onem tasiyor bu konuda. 60 fps almak isteyen biri icin ekran karti ne olursa olsun i5 7400 veya ryzen 1400 un otesi fazlaliktir mesela gunumuz icin. Cunku 80 fps veriyorken olusan darbogazin hicbir onemi yoktur monitor 60 hz ise. 144 fps almak isteyen biri icin de 7700k bile yetersiz kalabiliyor islemci yoran oyunlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Mayıs 2017; 13:20:22 >
herkes sizin gibi neyi nerde arayacagini, buldugu sonuclari nasil yorumlayacagini bilmiyor
ama dediginize katiliyorum "0 dan baslayarak darbogaz nedir?" gibi bir konu sabit yapilabilir
@Konusahibi, hocam sizin bilesenler darbogaz yapmaz birbirleri arasinda ama ekrankartin oyunlar icin zayif kaliyor yani oyunlarda ekrankartinin limitine takiliyorsun, islemcin daha iyilerini kaldirabilecekken sen gt730 kadar oyun performansi aliyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X