Şimdi Ara

Intel core i5 3570k nasildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce bu işlemci nasildir
    Intel core i5 3570k 3.4GHz 1155 soket

Ya bunu yada ıntel core i3 6100 alacağım sizce hangisi daha performanslı olur? Vede sistemimle uyarmi?

Sistem

Msi h110m pro-vd
    8gb tam
    Ekran kartı belirsiz

Cevaplariniz icin simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri 1151 biri 1155 pin, socketleri farklı. H110 anakart aldıysan 3570k'yı takamazsın.

Performans yönünden 3570k iyidir. Eski de olsa i5 sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 5 Ağustos 2016; 21:52:29 >
  • 3570k daha performanslı bir işlemci 4 çekirdek ve darboğaz yaşaman durumunda da overclock da yapabilirsin
  • 3570K efsane işlemcilerden biridir, iyidir. Overclock yapar güncel i5'leri yakalar hatta sollarsın yeteneğine ve şansına kalmış o.
  • Ne yazıkki anakartimla uymuyor bu yüzden i3 6100 alacagim

• Mecburen 6100 alıcaksin 3570k zamanın en iyi işlemcilerinden di

• Taş gibi işlemci.
  • i3 6100' ü tokat manyağı yapar. Z77 anakart kullanman gerek i5 3570K' dan tam verim alabilmen için. Ancak Z77 anakartıda ikinci elde temiz olarak bulmak biraz zor.
  • İ3 6100 u uygun fiyata aldım. Artık ilerde bakicam. Cevaplariniz için teşekkürler

• 3570k tokat manyağı yapar
  • i3 keşke almasaydınız şu zamanda alınacak işlemci değildi.
  • İçten içe soba gibi yanan işlemcidir.
    85 den dereceden aşağı çalışmıyor maşallah.
    Ama lakin ısısını üstündeki soğutucuya iletemiyor.sebep içindeki oftan termal macun. İnşallah birgün yanıp gitmez.

• Arkadaşlar konuyu biraz hortlatmak olucak öncelikle kusura bakmayın. Yeni bir konu açmaktansa buraya yazmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum .

Soru basit i5 - 3570k işlemci HD 6850 ile uyumlu çalışırmı. Yoksa ekran kartı zayıf kalarak darboğaza sebebiyet verirmi. Bunu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.