Şimdi Ara

İntel Core i5 4590 alsam kaç yıl götürür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Yanlış soru.i5 4590+gtx 970 kaç sene beni götürür diye başlık açmalıydın.Sıkıldık artık bu kaç yıl götürür sorularından.

sıkıldıysan yazma o zaman allah allah sanki zorla yorum istiyoruz alt tarafı bir soru şu kadar yıl götürür de geç

ayrıca burası İŞLEMCİ bölümü

Demek istediğim hem işlemci hem gpu kısmında böyle boş konuların açılıp forum kirliliği yapılmasıydı ama onu bile anlamamışsınız.

• Bu boş bir konumu şimdi burada gelecek yorumlara göre bir işlemci alıcam buna göre bir tercih yapıcam yukarıda arkadaşlar ne güzel yorum yapmış hiç kimsede senin verdiğin tipte cevap vermemiş kusura bakma ama konuyu baltalıyorsun ricam benim konuma cevap yazma konuyu amacından farklı bir yere saptırıyorsun çünkü bunu daha önce yine benim konumda da yapmıştın bloklamıştım seni

ayrıca bu konu için düzgün cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim öğrenmek istediğim basit bir soruydu sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Haziran 2015; 2:34:17 >
  • Baltalarım çünkü bomboş amacı olmayan bir konu.Kesin olarak kimse ne kadar gideceğini söyleyemez, ki zaten o bütçeye başka iyi işlemci yok neyini soruyorsun bunun.
  • Intel Core i7-4790-3.60GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartlı bu pc yi alacam sizce degermi almaya gta5 oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cikolina

Intel Core i7-4790-3.60GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartlı bu pc yi alacam sizce degermi almaya gta5 oynamak için

2Gb ekran kartının tam modeli nedir?
  • Kaç yıl götüreceği herkese göre değişir. Kimisi 5 sene kullanır kimisi için şuanda bile yetersizdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.