|
Intel'den yeni rekor: Intel Core i9-14900KS, 9,1GHz'e hız aşırtıldı
-
-
İlk 5 teki butun rekorları kendisi kırmış kendi rekorunu kendisi geçiyor bune adam sektöründe tek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rekor kırılan hızları günlük kullanımda işe yaramadığını biliyormusunuz ?
-
Evet fakat bu dediğinizin benim dediğim ile ne alakası var ?
Zamanında AMD de Bulldozer mimarisi işlemcilerinde rekor üstüne rekor kırıyordu vay be diyorduk o hızlara özellikle o zamanlar ama gelgelelim o işlemciler inanılmaz kötü işlemcilerdi.
Yani hız aşırtmak ve bu anlamda işle uğraşmak güzel olsa da günün sonunda bizlere gerçek bir övgüden ziyade artık "hobi" amacından öteye gitmeyen bir iş olarak görünüyor diyebilirim.
-
Dediğinize katılıyorum benim dediğimi ya kimse anlamıyor burada yada ben anlatamadım yada anlayamadım son 5 rekoru kıran kişinin ismi aynı ben evimde oturarak 5 kere dünya rekoru kırarak kendimi geçsem mutlu olurum yani adamda şuan bu durumda
yaptığı şey bir işe yaramıyor ki. şov
-
2012 de fx 8350 ile 8.5 GHzlerden 2025 de daha yeni mi 9 GHzlere çıkıldı teknoloji silikon tarafında artık yavaş ilerliyor gibi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
rekor kırılan hızları günlük kullanımda işe yaramadığını biliyormusunuz ?
|
Evet fakat bu dediğinizin benim dediğim ile ne alakası var ?
|
Zamanında AMD de Bulldozer mimarisi işlemcilerinde rekor üstüne rekor kırıyordu vay be diyorduk o hızlara özellikle o zamanlar ama gelgelelim o işlemciler inanılmaz kötü işlemcilerdi. Yani hız aşırtmak ve bu anlamda işle uğraşmak güzel olsa da günün sonunda bizlere gerçek bir övgüden ziyade artık "hobi" amacından öteye gitmeyen bir iş olarak görünüyor diyebilirim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X