Intel destekçileri buraya.Intel derneği diye bir derken kuruyorum.İsmini dandik olması için özenle seçtim. Intel derneğine katılmak isteyenlerin konuya övgü dolu bir mesaj yazmaları yeterlidir. Mesajda işlemcilerinin modelini ve aşağıdaki örneğe benzer bilgileri vermeleri rica olunur.
Intel Destekçileri Derneği Emre Temelkuran (Grup Lideri) Kullandığı işlemci: Celeron 440 Overclock:Eveeet sonuna kadar! Durumu:Memnun İşlemci ile arasındaki bağ: İşlemcisini seviyor.
AMD+ATI = downing Ama Ati'ye laf ettirmem ben Ati kullanıyorum :d
Millet zaten intelci (ben haric) Ne gerek varki derneğe anlamadım.Zaten bi marka takıntınız var gidiyo. Dandik pentium 4leri bile sırf marka için alıyodunuz.
dandik pentium 4 dediklerin varken millet athlon almamak için özel özen gösteriyodu genç.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre Temelkuran
dandik pentium 4 dediklerin varken millet athlon almamak için özel özen gösteriyodu genç.
Ben athlon almak için özen gösteriyordum genç.Pentium 4 lerin yüksek fiyatlarına ve rezil netburst mimarilerine sizin gibi Intel die aşık değildim.
Only Texas , Only AMD.
Ayrıca Intel bir Israil kuruluşudur. Sadece bilgilendirme amaçlı söyleyeyim dedim. İsrailde 7 tane fabrikaları var ve genişletmeye de devam ediyorlar.
arkadaş 8800gts derneği açmıştı bu dostumuzda intel derneği açtı
E6600 um var 2.4@3.5 kullanıyorum ıslemcımı sevıorum bu dernege uye olurum ancak aıdat vermem
quote:
Orjinalden alıntı: Haşmet
E6600 um var 2.4@3.5 kullanıyorum ıslemcımı sevıorum bu dernege uye olurum ancak aıdat vermem
quote:
Orjinalden alıntı: Haşmet
MALESEF ARKADAŞLA ANLAŞTI AİDATLARI BEN TOPLUYORUM..
forever AMD tüketici dostu
iyi güzel biz inteli destekleyelimde şu amd olmasa ıntel bızı destekler bızı dusunurmu
quote:
Orjinalden alıntı: gokhansar
forever AMD tüketici dostu
+1
ne biçim dernek bu be kapatın burayı!!! amd ciler baskın yapacak az sonra yoksa
Bir de "İntel e yardım derneği" diye hayır kurumu kursaydınız Sanki siz İntelin çok da umrundasınız. Adamlar sermayelerini katlama derdindeler, yoksa tüketiciyi zerre kadar düşündükleri yok. Herşeye rağmen AMD de bir ticari şirket, fakat en azından tüketici dostu fiyat politikaları var. Fanatiği olmamakla birlikte AMD nin benim için yeri başka...
anlamıyorum bu fanatikleri Al birini vur ötekine kardeşim.Sanki siz onları sevince size beleş işlemci verecekeler bırakın intel amd birbirlerini yesinler ki bizede gün doğsun rekabet olsun işlemciler ucuzlasın ama burdaki üç beş çocuk (sözüm meclisten dışarı ama alınacak varsa alınabilir) intel veya amd kullanıyorum diye kullandığı markanın fanatikliğini yapıyor ee elinize ne geçiyor.Biri çıkıp amd inteli piyasadan silecek, diğeri çıkıyor intel amd yi piyasadan silecek.Silinsinde görün o zaman.Şimdi 200 dolara aldığınız işlemcileri 1000 dolara alabiliyormusunuz görelim.
Ben de şu an celeron 3.06 ghz kullanıyorum.Mübarek uçuyo uçuyo.
quote:
Orjinalden alıntı: combata
anlamıyorum bu fanatikleri Al birini vur ötekine kardeşim.Sanki siz onları sevince size beleş işlemci verecekeler bırakın intel amd birbirlerini yesinler ki bizede gün doğsun rekabet olsun işlemciler ucuzlasın ama burdaki üç beş çocuk (sözüm meclisten dışarı ama alınacak varsa alınabilir) intel veya amd kullanıyorum diye kullandığı markanın fanatikliğini yapıyor ee elinize ne geçiyor.Biri çıkıp amd inteli piyasadan silecek, diğeri çıkıyor intel amd yi piyasadan silecek.Silinsinde görün o zaman.Şimdi 200 dolara aldığınız işlemcileri 1000 dolara alabiliyormusunuz görelim.
+1000
son derece gereksiz bi topic
quote:
Orjinalden alıntı: Illu~
quote:
Orjinalden alıntı: Emre Temelkuran
Ben athlon almak için özen gösteriyordum genç.Pentium 4 lerin yüksek fiyatlarına ve rezil netburst mimarilerine sizin gibi Intel die aşık değildim.
Only Texas , Only AMD.
Ayrıca Intel bir Israil kuruluşudur. Sadece bilgilendirme amaçlı söyleyeyim dedim. İsrailde 7 tane fabrikaları var ve genişletmeye de devam ediyorlar.
bak bunu bilmyirdum.o zaman hemen satıyprum inteli .amdye el-hücummm!!!
bu arada gigabyte 965P s3'e çift çekirdek amd olur mu?
Derneğiniz taşınmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme