Şimdi Ara

Intel Desktop Control Center hatası yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Windows 7 Ultimate x64 yükledim pc ye. Oldukça memnunum hala memnunum. Herşey iyi güzel çalışıyor. Driverlar fln tamam oyunlar güzel.

Neyse bi RAM problemi oldu onun için Intel Desktop Control Center'a ihtiyaç oldu /şu an giderildi o sorun ancak bu sorun hala devam ediyor/

Ne yaptıysam ne ettiysem açamadım bu programı tıklıyorum ufak bi pencere açılıyo saniyelik yada daha az bi süre duruyor sanki program açılıyormuş gibi sonra bi anda kayboluyo ve hiç bişey açılmıyor.

İşlemlerden baktım aynı olay ordada var saniyelik açılıp kayboluyor. Yönetici modu bütün uyumluluk modlarını tek tek denedim sonuç aynı. İnternette araştırdım benim gibi çok bu sorunu yaşıyan arkadaş varmış.

Sistemi yanda görebilirsiniz. DX58SO anakart intel. i920 işlemci oda intel. Velhasıl bu programı bi türlü çalıştıramadım. İntelin kendi sitesinde indirirken bu sürüm için windows 7 x64 lede uyumlu yazıyor

ancak ben henüz açabilene rastlamadım. Varsa açanınız sorun bende mi ? yada nasıl çözüldü yardım talep ediyorum ? BIOS update fln hepsi tamam ancak bir şu Intel Desktop Control Center /IDCC/ açılmadı gitti.

Ne yaptıysam kâr etmedi iblise. İntelin kendi forumunada yazdım ordada henüz bir cevap alamadım. Lütfen millet yardım burda bulursak baya bir kişi sorununu çözmüş olucak diye düşünüyorum.

Şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum.

Saygılarımla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.