Bildirim
Intel DG33BU neden bukadar yavaş ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
windowsunuz 32bit olduğundan ancak 3gb civarı görür rami, sp1 yüklersenizde 4gb görür fakat tamamını kullanamaz yine.
Kasılma konusundada anakarttan olduğunu sanmıyorum, işlemciniz nedir? -
İşletim sistemin 32bit olduğu için 4GB rami algılayamıyor. 3GB olarak görüp kullanıyor. Raminin tamamını kullanmanın 64bit bir işletim sistemi kurmaktan başka düzgün bir yolu var. Bazı patchlerle yada registry ayarlarını değiştirerek 4GB olarak gösterebiliyorlar ancak 64bit işletim sistemi kurmadıkça tam anlamıyla kullanamıyorsun 4GB rami.
Kasılma sorunu hakkında bir fikrim yok. Bu konuda daha detaylı bilgiler vermen lazım. -
işilemci e6550 makinada 3 hdd takılı toplam 1 terabyt 7300 ekran kartı var...sorunu hala çözemedim acaba 64 bit bi işletim sistemi kursam ramler işe yarar mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X